12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova Maxima, la înălţime şi de Sfântul Nicolae

Craiova Maxima, la înălţime şi de Sfântul Nicolae

http://www.youtube.com/watch?v=Afd5AzU5uiE

\n

Componenţii Craiovei Maxima au strigat prezent la convocările colegilor sărbătoriţi de Sfântul Nicolae, Tilihoi, Ungureanu şi Negrilă fiind în centrul atenţiei la petrecerea de vineri seară, eveniment la care foştii mari jucători şi prietenii acestora au fost la înălţime atât pe cântecele lui Nelu Bâţână, cât şi la poveştile din trecutul glorios, presărate cu glume din belşug.
„Este repetiţia anuală, o întâlnire a Craiovei Maxima cu tinerii din 1991. Nu lipsesc nici conducătorii fotbalului craiovean, Corneliu Stroe, Gheorghe Frăţică, Nicolae Zamfir, şi bineînţeles că sunt şi prieteni de-ai noştri. Astăzi nu avem minge, o să pasăm mai mult cu mâna, dar o să discutăm şi de fotbal. Vom încerca să-i driblăm şi pe Balaci, Cămătaru, Cârţu, pentru că şi ei ne-au driblat pe noi. S-au dus în atac, au dat un gol şi zece mingi le-au pierdut, iar eu cu Negrilă şi cu Ungureanu trebuia să le recuperăm. Ei ridicau publicul în picioare, iar noi eram cu rezultatul“, a spus Nae Tilihoi.
„Bem un pahar de vin, ascultăm muzică şi, bineînţeles, cele mai aprige discuţii tot pe tema fotbalului sunt, pentru că la Craiova se mănâncă fotbal pe pâine. N-a fost greu să-i aducem la şpriţ, cu mici excepţii. Moşul a fost mai bun anul ăsta, ne-a adus mai multe cadouri, fără nuieluşe, pentru că am fost cuminţi“, a punctat Nae Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS