14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu şi-a apărat juniorul

Mititelu şi-a apărat juniorul

În „actul doi“ al partidei cu Minerul Motru, la FC Universitatea Craiova a debutat şi fiul finanţatorului echipei, Adrian Mititelu Junior intrând pe teren în minutul 88, în locul autorului celor două goluri, Michael Baird. Schimbarea nu a fost deloc pe placul suporterilor, ultraşii de la Peluza Sud ironizându-l prin cântece pe atacantul de 16 ani şi pe tatăl său.
„Sunt foarte bucuros că am debutat pentru echipa mea de suflet. Am avut ceva emoţii, dar pe parcursul jocului le-am depăşit şi sper să mai am ocazia să evoluez pentru Universitatea Craiova. S-a terminat acest tur cu bune şi cu rele şi eu zic că am făcut o figură frumoasă, ţinând cont de situaţia care a fost aici, la Craiova“, a spus Mititelu Junior.
„La câţi copii am promovat eu la Universitatea Craiova, nu poate să joace şi un tânăr pe care-l cheamă Mititelu? Eu zic că este un tânăr talentat, care poate fi o soluţie pentru viitor“, a replicat Adrian Mititelu. „Va fi greu în această iarnă, pentru că vom lupta iar împotriva unor abuzuri. Eu zic că această femeie (primarul Lia Olguţa Vasilescu – n.r.) nu se va opri şi va încerca să facă mai mult rău Universităţii Craiova. Sper să putem să aducem trei-patru jucători ca să putem să atacăm promovarea cu şanse reale. Dacă jucam la Craiova până acum cred că eram pe primul loc de departe, stăteam şi mai bine financiar şi din toate punctele de vedere. Probabil că o să fie şi doi-trei jucători de care o să ne despărţim, dar eu vreau să aduc şapte-opt jucători în iarnă, care să ne ajute să promovăm, să nu mai avem emoţiile de până acum“, a completat finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS