13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStângă şi compania, pe „Extensiv“

Stângă şi compania, pe „Extensiv“

Oficialii şi staff-ul formaţiei CS Universitatea Craiova au decis să evite orice conflict cu cei de la FC Universitatea şi au ales ca antrenamentul de ieri, de la ora 15.00, să-l desfăşoare pe stadionul „Extensiv“, întrucât la acea oră pe „Ion Oblemenco“ se afla Adrian Mititelu împreună cu executorul şi se trata reintegrarea grupării patronate de acesta în complexul sportiv. „Nu ştiu în momentul ăsta exact unde ne vom antrena mâine (astăzi – n.r.), nu am stabilit nimic deocamdată. Eu voi fi prezent la ora 9.00 la club şi voi discuta cu conducerea şi, în funcţie de asta, vom stabili unde vom merge. Între timp, cred că se va lua legătura cu Adrian (Mititelu – n.r.) şi se va ajunge la un numitor comun în privinţa terenurilor de pregătire. Oricum, noi marţea aveam recuperare, aşa că ne putem pregăti oriunde. În principiu, avem antrenamentul la 11.00, dar ora se poate modifica în funcţie de ce se va decide mâine dimineaţă. Sigur că ne putem înţelege în privinţa pregătirii, eu nu am avut şi nu am nici o problemă, ne putem pregăti împreună“, a declarat Ovidiu Stângă, pentru GdS.
Acesta a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă, Mihăiţă Pleşan şi Ionuţ Stancu având în continuare dureri la gambe, primul urmând să absenteze mai mult ca sigur în meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Metalul Reşiţa: „Pleşan are dureri puternice la gamba dreaptă şi nu va juca cu Reşiţa, i-a recidivat accidentarea din meciul cu CSM Vâlcea. Şi la Stancu sunt probleme, dar el ar putea fi recuperat“.
De aceeaşi părere a fost şi managerul Pavel Badea. „Nu am dorit să ne antrenăm acolo ca să evităm orice neplăcere, ştiţi cum este finanţatorul celeilalte echipe. Mâine (astăzi – n.r.) ne vom pregăti normal, în incinta complexului «Ion Oblemenco». Noi ne vedem de treabă normal, avem un contract şi nu avem nici o problemă. Sunt trei terenuri de antrenament, e loc pentru toată lumea. Proiectul nostru merge înainte şi va fi de succes, o să vă convingeţi de asta“, a punctat Pavel Badea, pentru GdS.

CSU pregăteşte banii pentru Chivu

Cristian Chivu este din ce în ce mai dorit de oficialii CS Universitatea Craiova, în Bănie vehiculându-se că „repatrierea“ ar urma să aibă loc în această iarnă, conform Digi Sport oltenii pregătindu-i internaţionalului român, legitimat la Inter Milano, un salariu de 750.000 de euro, plus o primă de instalare de 500.000. „Am mai spus-o: orice echipă şi l-ar dori pe Cristi Chivu. Nu comentez nimic despre oferta pentru el“, a declarat directorul executiv al CSU, Felix Grigore, pentru GdS.
Contractul lui Chivu cu Inter expiră în vara următoare, aşa că oficialii olteni sunt încrezători că îl pot aduce pe fundaşul în vârstă de 33 de ani, dacă nu în această iarnă, atunci în perioada de transferuri din vară.
Cristi Chivu a jucat la FC Universitatea Craiova în sezonul 1998-1999, după care a fost transferat de Ajax Amsterdam. După patru sezoane petrecute în curtea „lăncierilor“, au urmat alţi patru ani la AS Roma, iar din 2007 este fotbalistul lui Inter Milano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS