13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU şi FCU, egale şi la contestaţii

CSU şi FCU, egale şi la contestaţii

Derbiul dintre CS Universitatea şi FC Universitatea Craiova a început cu o întârziere de câteva minute pentru că oficialii celor două grupări erau ocupaţi să conteste dreptul de joc al unor jucători.
„Am contestat dreptul de joc tuturor celor trecuţi pe foaie de ei, pentru că au fost legitimaţi în condiţii neregulamentare. I-am contestat şi în tur şi am făcut-o şi acum. S-a întârziat începerea meciului pentru că s-a depus pe ultima sută de metri o contestaţie de CSU, în sensul că Mârzeanu şi Acka erau în stare de suspendare, dar nu este adevărat. Mârzeanu a stat etapa trecută, noi avem o evidenţă a cartonaşelor, că nu venim din agricultură, ci ne ocupăm de fotbal. I-au contestat pe Mitic şi Acka, susţinând că aceştia n-ar avea permis de muncă. Ei sunt legitimaţi, avem la serviciul pentru străini anumite cereri, am contestat în instanţă decizia de expulzare a lor şi nu sunt probleme“, a explicat preşedintele lui FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu.
Şicanele şi ironiile au fost prezente şi în declaraţiile a doi dintre jucătorii reprezentativi ai celor două echipe, Robert Săceanu (FCU) şi Gabriel Velcovici (CSU).
„Indiferent de rezultat, la noi prietenia rămâne prietenie. A fost un meci bun şi s-a văzut acum cu cine au fost suporterii. După joc, eu cred că am pierdut două puncte, iar ei trebuie să fie foarte bucuroşi că au câştigat un punct. Suporterii au fost împărţiţi în două, jumătate au ţinut cu noi, jumătate au ţinut cu FC Universitatea Craiova. Noroc că mai joacă din când în când cu noi şi văd şi ei cum e cu suporterii în tribune. Eu mi-aş dori în primul rând să promovăm noi, cealaltă echipă nu mă interesează“, a spus Săceanu. „Îl cunosc pe Robert de mai mult timp şi ştiu că-l caracterizează modestia… Ne-am simţit foarte bine pe teren şi cred că s-a şi văzut asta. Şi pe parcursul întregului campionat ne-am simţit şi o să ne simţim bine. Mi-aş dori să promovăm împreună“, a replicat Velcovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS