18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) - Andrieş vrea trei puncte în meciul cu CSM Bucureşti

Handbal (m) – Andrieş vrea trei puncte în meciul cu CSM Bucureşti

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu, Liviu Andrieş, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că este optimist în ceea ce priveşte partida de mâine împotriva celor de la CSM Bucureşti, mizând şi pe problemele financiare cu care s-a confruntat echipa bucureşteană în ultima perioadă, informează Agerpres. Andrieş a punctat că lucrul care contează cel mai mult la partida programată joi la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, de la ora 18,00, este obţinerea celor trei puncte de către Energia. „Orice etapă este destul de complicată în felul ei, orice joc are importanţa lui, orice joc are caracteristica lui. Într-adevăr întâlnim CSM, la ora actuală vine după un succes la Suceava, dar problemele financiare prin care a trecut ne arată că suntem favorită şi trebuie să fim favorită, dar nu trebuie să tratăm cu indiferenţă adversarul. Va fi un meci de campionat pe care vrem să îl câştigăm, că va fi antrenament cu public sau nu, noi trebuie să luăm cele trei puncte. Până la urmă acest lucru contează cel mai mult. Îmi doresc atât eu, cât şi jucătorii, să avem o exprimare coerentă şi destul de bună, dar până la urmă contează cele trei puncte”, a spus acesta. 

În ceea ce priveşte partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Poli Timişoara, care se va disputa duminică, antrenorul este optimist şi speră să obţină o victorie şi în deplasare. „Încerc ca împreună cu băieţii să avem o primă repriză care să facă o diferenţă destul de liniştitoare pentru noi, iar în momentul respectiv să încercăm să facem să joace toată lumea, ca să putem să ne pregătim pentru meciul de la Timişoara, un meci destul de important, probabil că e şi ultimul meci din acest tur de campionat şi e un meci care noi trebuie să îl câştigăm şi se va face clar o diferenţă între echipele care trag la play-off şi echipele care trag la play-out. E un meci ‘de care pe care’ la Timişoara, dar în primul rând trebuie să ne gândim la meciul de joi după-amiază şi după aceea ne gândim la meciul de la Timişoara. Sper să venim pe plus după acest joc”, a menţionat Liviu Andrieş.
Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut la un gol în deplasare la Potaissa Turda, meci care a avut loc în urmă cu câteva zile, scorul final fiind de 27-26 în favoarea echipei ardelene.
„Din păcate, la ultimul joc de la Turda am pierdut la un gol, un meci cu o încărcătură destul de mare, un meci în care băieţii şi-au dorit victoria, toată lumea şi-a dorit-o, dar pe final de joc am avut mici ratări care au contat foarte mult. Ştiam că cei de la Turda joacă pe greşeala noastră şi acest lucru l-au făcut şi la meciul cu noi”, a declarat antrenorul.
Momentan, echipa de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu nu are nicio problemă de lot, antrenorul sperând ca toţi jucătorii să fie valizi atât pentru meciul de joi, împotriva celor de la CSM Bucureşti, cât şi la meciul din deplasare, programat duminică la Timişoara: „Mai avem miercuri după-amiază antrenament, sper să nu se întâmple nimic din punct de vedere al sănătăţii şi al accidentărilor. Tot lotul este valid, trebuie să fim valizi pentru următorul joc de la Timişoara”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS