19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Nae Ungureanu: CS Universitatea va câştiga la două goluri diferenţă

Fotbal – Nae Ungureanu: CS Universitatea va câştiga la două goluri diferenţă

Fostul component al Craiovei Maxima, Nae Ungureanu, pariază pe o victorie clară a echipei CS Universitatea Craiova în derbiul de sâmbătă cu FC Universitatea, argumentându-şi opinia prin încrederea în Ovidiu Stângă şi forma mai slabă a elevii lui Nicolo Napoli. „CS Universitatea va câştiga la două goluri diferenţă. Mă bazez pe Ovidiu Stângă şi pe scăderea de formă a echipei lui Mititelu. Nu pe public, pentru că de data asta va fi împărţit în trei: unii cu Universitatea, alţii cu Mititelu şi cei de la Stemă cel mai probabil vor fi neutrii“, a spus Ungureanu, la TVR Craiova. „Îmi doresc să văd mai mult fotbal ca-n tur. La Severin a fost foarte puţin fotbal şi multe altercaţii, îmbrânceli. Spectatorii să vină în număr cât mai mare, indiferent cu ce echipă vor ţine. Mă aştept la o atmosferă tensionată, pentru că ştiu care e patima oltenilor. Dar mi-aş dori ca meciul de sâmbătă să prefaţeze fotbalul pe care îl vrem, adică fotbalul de înaltă performanţă, pentru că ambele tind să promoveze“, a spus „Roşu”.

Nae Ungureanu şi-a conturat deja grupările ce vor intra în play-off: „Cele două echipe ale Craiovei, ASA, Bistriţa, Vâlcea şi Olimpia Satu Mare – echipe cu loturi omogene. Noi trebuie să obţinem puncte. Mai avem patru meciuri grele, exact cu echipele cu care ne batem la promovare. Cu FCU nu va fi uşor, este o echipă organizată foarte bine, cu jucători cu experienţă, cu bagaj în spate şi asta se vede“.
Fost echipier al naţionalei României, Ungureanu consideră că tricolorii au şansa lor să meargă în Brazilia: „Fără nicio problemă puteam să-i batem pe greci cu 3-0, eu am jucat cu grecii de două ori şi i-am desfiinţat. Cea mai mare problemă pentru naţională în acest moment este atitudinea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS