14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri uşoare pentru echipele craiovene de volei

Meciuri uşoare pentru echipele craiovene de volei

Cele două formaţii de volei de la SCM-U Craiova îşi pot trece astăzi în cont victorii, în etapa intermediară. Băieţii joacă la Cluj, cu o echipă fără victorie, iar fetele acasă, cu Penicilina Iaşi.

Divizia A1 de volei programează astăzi o etapă intermediară. Voleibalistele de la SCM-U Craiova joacă pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, cu începere de la ora 17.00, în compania formaţiei Penicilina Iaşi, în cadrul etapei a şaptea.
Elevele lui Berti Văsuică îşi pot trece în cont primul succes pe teren propriu, după ce până acum, paradoxal, au obţinut victorii, trei la număr, numai în partidele din deplasare.
Runda trecută, oltencele au suferit o înfrângere, pe terenul liderului Dinamo Bucureşti. Bucureştencele, de neoprit în acest debut de campionat, s-au impus sâmbătă cu 25-10, 25-11, apoi 25-21. Dinamo ocupă primul loc, pierzând doar două seturi în meciurile disputate până acum.
Revenind la partida de astăzi, Penicilina Iaşi, adversara craiovencelor, se află pe locul 10 în clasament, din 12 echipe, având două victorii şi patru înfrângeri. În etapa de sâmbăta trecută, formaţia moldoveană a trecut de modesta echipă din Constanţa, cu 3-0 (25-18, 25-13, 25-23).
Dacă pe terenuri străine s-a descurcat bine, obţinând victorii la Lugoj, CSM Bucureşti şi Constanţa, acasă jucătoarele antrenate de Berti Văsuică şi Alex Cosma au înregistrat două eşecuri, primul în sala mică, cu CSU Medicina Târgu Mureş, apoi în Polivalentă, cu Unic Piatra Neamţ.

La Cluj se încălzesc pentru derbiul
cu Constanţa

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova, vicecampionii României, pot obţine astăzi a patra victorie consecutivă, întâlnind în deplasare pe „U“ Cluj, echipă fără victorie în cinci meciuri disputate. Partida va începe la ora 17.00 şi va fi o ultimă repetiţie pentru elevii lui Pascu în perspectiva meciului de sâmbătă, de pe teren propriu, în compania campioanei CVM Tomis Constanţa. SCM-U Craiova ocupă locul şase în clasament, la şapte puncte în spatele liderul Remat Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS