Acasă Sport Cociş şi Măţel, optimişti înaintea barajului cu Grecia

Cociş şi Măţel, optimişti înaintea barajului cu Grecia

-

Doi dintre fotbaliştii pe care va conta selecţionerul României, Victor Piţurcă, în „dubla“ cu Grecia din play-off-ul CM din 2014, Răzvan Cociş şi Alexandru Măţel, s-au declarat optimişti în privinţa calificării la turneul final din Brazilia.
„Vorbeam destul de des cu staff-ul naţionalei, au vrut să mă cheme şi cu Andorra, şi cu Estonia. Sunt destul de pregătit să fac faţă. Nu e presiune, e o bucurie, jucăm pentru Campionatul Mondial. Ar fi bine să ne ia de sus, ar fi un avantaj pentru noi. Ştim jocul lor, ştim ce joacă Grecia. Îi vom analiza şi mai mult. Sunt o echipă defensivă, se agaţă de orice avantaj. Nu ştiu nimic de Chiricheş, am înţeles din media că se speră să fie apt pentru retur. Suntem un lot de 24 de jucători şi putem face schimbări. Se poate spune că sunt meciurile carierei pentru mine. Avem nevoie de susţinere la meciul de acasă, pe greci sunt convins că îi vom simţi. Stadionul lor am înţeles că nu are pistă. Dacă vom înscrie, va fi bun şi un egal pentru noi acolo“, a spus Cociş, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute ieri.
La rândul său, Alexandru Măţel a afirmat că tricolorii vor da totul pe teren pentru a obţine calificarea la CM din Brazilia: „Chiricheş şi Tătăruşanu sunt nişte jucători foarte importanţi pentru noi. Ne dorim foarte mult să ajungem la un campionat mondial. Vom da totul. Grecia primeşte gol foarte greu, dar va ieşi bine dacă vom reuşi să ne facem treaba. Sper să joc foarte bine“.
Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate vineri, de ora 21.45, pe stadionul „Giorgios Karaiskakis“ din Pireu, şi marţi (19 noiembrie), de la ora 21.00, pe „Arena Naţională“ din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.