14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStângă a tras linie şi s-a declarat mulţumit

Stângă a tras linie şi s-a declarat mulţumit

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, a făcut o scurtă radiografie a primei părţi a sezonului din Liga a II-a, seria 2, şi s-a declarat mulţumit de realizările echipei sale. „Este o problemă faptul că am pierdut puncte importante cu echipele care sunt în vârful clasamentului. Dar, dacă nu se pierdeau acele puncte, poate nu mai eram eu aici. Poate nici seria asta de victorii nu era. Oricum, continuitatea este esenţială în fotbal. Noi am reuşit şapte victorii, dar, la cum este gândit sistemul, doar una se contabilizează la final. Până la urmă, în play-off pot intra şi echipe ca FC Olt, ca Olimpia Satu Mare, ceea ce ar reprezenta un avantaj pentru noi. Aducerea lui Ferfelea, Curelea, Pleşan şi Izvoranu au fost transferuri importante pentru echipă, fără îndoială. Dar este dureros că nu am putut să-i folosesc pe toţi patru într-un meci. Nu mă pot plânge că nu au ajutat, pentru că au făcut-o enorm până acum”, a spus Stângă, la TVR Craiova.

Modificările survenite la nivelul primului 11 odată cu schimbarea băncii tehnice au fost comentate astfel de Stângă: „Fiecare antrenor are viziunea lui. La început au fost utilizaţi Dragicevic şi Dragu, erau titulari de drept. Eu am avut şansa că a fost rezolvată situaţia lui Gorovei, care este un real câştig, prezenţa lui creşte nivelul echipei. Apoi, sunt jucători ca Sin, Ganea şi Adrian Ionescu pe care i-am încurajat şi am ştiut ce să le cer”.
Despre viitoarele mutări de la echipă, Stângă a spus: „Rămâne în iarnă să discutăm de transferuri, sunt alte priorităţi acum, şi anume meciurile care urmează cu echipele din play-off. Aceste jocuri care au rămas de disputat sunt foarte importante pentru clasamentul play-off-ului”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS