20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU a pierdut la debutul în Polivalentă

CSU a pierdut la debutul în Polivalentă

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova au jucat sâmbătă, în Sala Polivalentă, după o pauză de 19 ani. Oltenii au fost învinşi de HCM Făgăraş, cu scorul de 27-24 (13-10), la finalul unui meci cu răsturnări spectaculoase de situaţie.
Oaspeţii au început partida în forţă, conducând la un moment dat cu un incredibil 10-2. Craiovenii şi-au revenit, iar până la pauză au reuşit să se apropie de adversari pe tabelă. Debutul reprizei secunde a fost în forţă pentru alb-albaştri, care au preluat conducerea, dar la final echipa din Făgăraş s-a impus. Un rol important l-a avut şi portarul oaspeţilor, care a parat multe aruncări ale gazdelor, chiar şi de la şapte metri.
„A fost un meci foarte greu. Am luptat cât am putut. Poate că la început de meci, primul pentru ei în Polivalentă, băieţii aveau o dorinţă foarte mare de victorie şi acest lucru a apăsat pe umerii lor. După începutul dezastruos, am recuperat, apoi am trecut peste ei cu două goluri, dar nu am obţinut nici măcar un egal. În ultimele trei minute, când eram în superioritate, s-a văzut lipsa de experienţă a echipei noastre. Nu prea am ce să le reproşez băieţilor, poate că am ratat prea mult la şapte metri“, a spus după meci Costin Dumitrescu, antrenorul principal al echipei CSU Craiova.
La partidă a asistat un număr mic de spectatori, antrenorul punând acest lucru şi pe seama faptului că oamenii nu au aflat de meci: „M-au sunat mulţi după meci să îmi zică că nu au ştiut că jucăm în Polivalentă, deşi am făcut promovare la mall… Sper să mai prindem cuplaje şi că vor veni mai mulţi spectatori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS