17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Viitorul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, în Liga I

Fotbal – Viitorul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I, disputat la Chiajna. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Nicoară, în minutul 65, cu un şut la colţul lung de la 12 metri lateral stânga, după ce a fost lansat în adâncime de Distefano.

Viitorul: Balauru – Mitrea, Bejan, Larie (’34, Puţanu), Toşca – Gavra, Cârstocea (’78, Lazăr), Băluţă, Benzar – Axente, Emerson (’65, Nikolov). Antrenor: Bogdan Vintilă.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Rada, Elton, Momcilovic – Anton, Breeveld – Nicoară (’84, Buleică), Eric (’78, Adrovic), Ciucur – Dos Santos (’45+2, Distefano). Antrenor: Cristgi Pustai.

Cartonaşe galbene: Bejan, Băluţă / Mingote, Adrovic, Breeveld.

A arbitrat: Alexandru Tudor.

„A fost un meci extrem de greu, am reuşit pe fondul unui joc slab să luăm cele trei puncte. Ne apropiem de obiectivul pe care ni l-am propus pentru această iarnă. Am început cu doi mijlocaşi centrali noi. Jucătorii au avut o stare de oboseală, chiar şi starea terenului a fost destul de proastă. Puteam să pierdem partida de azi“, a spus Cristi Pustai, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS