25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Eric: Vrem măcar să nu terminăm ultimii în grupă

Fotbal – Eric: Vrem măcar să nu terminăm ultimii în grupă

Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eric de Oliveira, a declarat joi seară, după meciul cu Fiorentina, scor 1-2, că el şi colegii săi vor să obţină o victorie şi să nu încheie pe ultimul loc în grupa E a Ligii Europa, informează Mediafax. „A fost aproape perfect. Am spus înainte de meci că venim cu bucuria de a juca, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Aşa e fotbalul. Atacăm, avem ocazii, nu marcăm… Ei când au ocazii marchează… Am luat două goluri care nu trebuia să le luăm. Am pierdut. Orice jucător şi-ar dori să joace un astfel de meci, dar azi toată echipa a avut o cădere la sfârşit. Trebuie să ţinem capul sus şi să ne gândim la meciul din campionat, cu Viitorul. Am visat la locul doi, era prima noastră participare în Europa League. Mai avem două meciuri, căutăm prima victorie. Vrem acum să menţinem măcar locul trei, să nu terminăm ultimii în grupă. Eu sunt foarte dezamăgit. Trebuie să muncim şi să vorbim mai puţin. Când o să avem prima victorie putem să fim şi mândri. Nu trebuie să avem mentalitatea asta de echipă mică, indiferent că jucăm cu Barcelona sau Real Madrid. Am făcut două greşeli personale, asta e…”, a spus brazilianul, potrivit digisport.ro.

Portarul Pedro Mingote a afirmat la Digi Sport că Pandurii îşi doreşte măcar o victorie în grupele Ligii Europa. „Am jucat împotriva unei echipe mari, care nu renunţă până la ultimul fluier al arbitrului. În ultimele minute au riscat tot, au renunţat la fundaşi şi au introdus atacanţi şi le-a ieşit acest lucru. Noi am căzut cu toţii pe final, n-am rezistat. Am reuşit ceva extraordinar ajungând în grupe, acum vrem să avem măcar o victorie în această fază, deşi am sperat la o calificare. E şi o rampă de lansare pentru noi, e a doua competiţie ca valoare după Champions League. Fiecare jucător trage speranţa că poate ajunge la o echipă mai mare pe viitor, iar aici ai şansa de a fi văzut de scouteri”, a spus Mingote.
Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi seară, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 (1-0), de echipa italiană Fiorentina, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa şi nu mai are nicio şansă de a accede în faza următoare a competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS