16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - ACSVM Craiova - FC Balș, scor 0-1, în Liga III-a, seria 3

Fotbal – ACSVM Craiova – FC Balș, scor 0-1, în Liga III-a, seria 3

ACS Viitorul Municipal Craiova a pierdut, scor 0-1, partida disputată astăzi, la Ișalniţa, în compania echipei FC Balş, contând pentru etapa a 11-a din Liga a III-a, seria 3. Golul oaspeţilor a fost marcat de Mihai Niculescu (’19), care a reluat cu capul, de la 8 metri, o centrare venită de pe stânga de la Ionuţ Badea.

De menţionat că în minutul 85 s-a petrecut o fază extrem de hazlie, avându-l în rolul principal pe centralul întâlnirii. Cristian David i-a acordat lui Lucian Scarlat cartonaşul galben pentru un fault la mijlocul terenului, apoi l-a scos şi pe cel roşu din buzunar, crezând că atacantul craiovean mai fusese avertizat o dată. Jucătorul gazdelor s-a conformat şi a mers la vestiar, dar apoi a fost rechemat de arbitru pe teren, pentru că acesta, „urecheat” de observator şi de staff-ul echipei ACSMV Craiova, a admis că a greşit. 

ACSVM Craiova: Grecu – Epure, Chiriţă, Flori, Ciocioană (’61, Copilescu) – Ștoiu, Buşică (’80, Gârbiță), Jianu, Răduţ (’46, D. Stancu) – C. Scarlat, L. Scarlat. Antrenor: Nicu Năstăsie.

FC Balş: Mecea – Sârbu, Onofrei (’55, Ghiţă), Preda, Roşu – Fl. Staicu (’89, Chira), Niculescu (’68, Niţă), Relea, Boierică – Florica, Badea (’78, Necșulescu). Antrenor: Victor Naicu.

Cartonașe galbene: Buşică, L. Scarlat, Epure / Badea, Roşu (2).

Cartonaş roșu: Alin Roşu ’57.

Au arbitrat: Cristian David – Rareș Căpăţâneanu, Nicolae Mătăoanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS