14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pavel Badea: Ne dorim să transmitem seriozitate şi dorinţa de performanţă

Fotbal – Pavel Badea: Ne dorim să transmitem seriozitate şi dorinţa de performanţă

CS Universitatea Craiova a susţinut astăzi, la stadionul „Ion Oblemenco”, o conferinţă de presă în care antrenorul Ovidiu Stângă şi fundaşul Silviu izvoranu au prefaţat partida de sâmbătă, de la ora 11.00, de la Piteşti, cu CS Mioveni. Prezent la întâlnirea cu mass-media, preşedintele clubului din Bănie, Pavel Badea, a vorbit şi despre meciul cu FC Universitatea, punctând că îşi doreşte să se dispute pe „Ion Oblemenco”, şi despre cum a reuşit să obţină acordul familiei lui Adrian Păunescu pentru „Cântec pentru Oltenia”.

„Venim după două meciuri grele, în care am reuşit să câştigăm, dar asta nu înseamnă că suntem deja învingători cu Mioveni. Îmi doresc să avem aceeaşi atitudine şi aceeaşi concentrare pentru jocul următor. Nu mi-e frică de calitatea jucătorilor noştri, ci de modul cum vom aborda acest joc, care că în economia campionatului are o mare importanţă. Sâmbătă trebuie să fim foarte concentraţi şi să fim într-un efectiv numeric cât mai bun pentru a câştiga cele trei punce puse în joc”, a spus Ovidiu Stângă.
„Am avut o serie foarte bună de meciuri, pe care le-am câştigat, dar în continuare trebuie să fim foarte concentraţi şi uniţi, pentru a ne îndeplini obiectivele. Mai sunt multe meciuri, avem şi ceva probleme de lot, dar sperăm ca jucătorii accidentaţi să se refacă repede”, a declarat Silviu Izvoranu.
„Aş fi vrut să vă fac două informări. Prima este legată de faptul că nu am vrea să jucăm meciul cu FCU pe Ion Oblemenco, spun asta pentru că există discuţii pornite din partea ‘binevoitorilor’. Nu este nimic adevărat din aceste informaţii tendenţioase, aşa cum le percepem noi, pentru că obiectivul nostru este de a juca toate meciurile cu spectatori pe ‘Ion Oblemenco’ şi a le arăta craiovenilor că am reuşit să formăm un grup puternic, serios, care îşi doreşte să câştige încrederea craiovenilor şi toate meciurile pe teren. De aceea orice fel de informaţie pe care o veţi primi cum că noi nu vrem să jucăm pe ‘Oblemenco’ cu FCU este doar o speculaţie şi nu ar trebui luată în seamă. Cea de-a doua informare pe care aş vrea să o fac vizează imnul scris de marele poet Adrian Păunescu. Încă de acum două luni ştiţi că am anunţat public că ne dorim să avem acceptul familiei pentru a putea să utilizăm imnul Universităţii Craiova. La momentul respectiv nu a fost posibil, au existat anumite motive de neînţelegere, izvorâte în primul rând din partea mea, şi nu am reuşit în momentul acela să venim cu un accept scris din partea familiei Păunescu. Acordul l-am obţinut zilele trecute şi l-am făcut public exact în ziua în care se împlineau trei ani de la decesul marelui poet Adrian Păunescu. Familia acestuia a cerut timp la dispoziţie pentru a înţelege exact ce dorim noi, să vadă care este proiectul nostru, cine stă în spatele acestui proiect şi care sunt obiectivele noastre. Le-am explicat, aşa cum încercăm să le explicăm şi craiovenilor, că până la urmă motivul principal pentru care noi am pornit acest proiect a fost acela de a rupe monopolul pe fotbalul craiovean. Monopol ce a fost pus de o anumită familie. Noi sperăm să reuşim şi vom reuşi doar cu ajutorul craiovenilor. Acest lucru l-am explicat şi familiei domnului Păunescu şi dânşii au acceptat şi au venit cu dragă inimă alături de proiectul nostru”, a spus Pavel Badea.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS