12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - FC Universitatea Craiova vrea să joace la Severin cu ASA Târgu Mureş, nu la Roşiori

Fotbal – FC Universitatea Craiova vrea să joace la Severin cu ASA Târgu Mureş, nu la Roşiori

FC Universitatea Craiova a emis astăzi un comunicat în care precizează că meciul de sâmbătă, cu ASA Târgu Mureş, se va disputa de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal” din Turnu Severin, nicidecum de la ora 11.00, la Roşiorii de Vede, aşa cum a programat şi anunţat FRF.

„Fotbal Club Universitatea Craiova informează publicul cu următoarele:
– Partida de fotbal Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureş se va disputa pe stadionul Municipal ‘Ion Oblemenco’ din Drobeta Turnu Severin, în ziua de sâmbătă, 9 noiembrie, începând cu ora 17.00. Aşa cum am comunicat şi Federaţiei Române de Fotbal, atât în ziua de 2 noiembrie, cât şi astăzi, 7 noiembrie;
– Decizia Comisiei de Disciplină a FRF cu privire la sancţionarea clubului Universitatea Craiova cu patru etape de suspendare a dreptului de a organiza meciurile pe teren propriu este una nelegală, discriminatorie şi este supusă căilor de atac prevăzute de lege, ea fiind deja contestată, şi NU ESTE EXECUTORIE! Prin urmare, punerea în aplicare a unei sentinţe supuse căilor de atac şi care nu are caracter executoriu reprezintă abuz în serviciu;
– Încă de la începutul campionatului, Federaţia Română de Fotbal, prin influenţa inculpatului Sandu Mircea, a exercitat presiuni pe majoritatea organismelor FRF pentru a da decizii nedrepte şi nelegale împotriva clubului de fotbal Universitatea Craiova. Aceste acţiuni se înscriu în lungul şir de abuzuri şi nedreptăţi făcute la adresa clubului, create cu scopul VĂDIT de distrugere a acestuia.
Disputarea meciurilor echipei Universitatea Craiova pe un alt stadion decât pe cel din Craiova sau Severin este făcută cu scopul de a diminua semnificativ imaginea clubului, aportul suporterilor şi, nu în ultimul rând, veniturile financiare ale echipei. Toate aceste aspecte se înscriu în intenţia vădită a inculpatului Sandu Mircea de a duce la bun sfârşit planul de distrugere a Universităţii Craiova, iar în paralel de sprijinire şi consolidare a unui alt club în Craiova, înfiinţat şi înscris în competiţie în mod ilegal, club care îşi desfăşoară activitatea în complexul ‘Ion Oblemenco’ Craiova, folosind investiţiile şi notorietatea clubului FC Universitatea Craiova.
Sub nicio formă nu vom mai accepta dictatul ilegal şi imoral al FRF”, se arată în comunicatul FC Universitatea Craiova.

 

Update (ora 17.30): FRF a rectificat în urmă cu câteva minute locul desfăşurării partidei dintre FC Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureş, fiind vorba despre stadionul „Jiul” din Petroşani. Confruntarea va avea loc odată cu restul etapei, de la ora 11.00.

http://frfotbal.ro/infoMeci.php?game_id=55616

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS