10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul, vizitat de Naicu

Podariul, vizitat de Naicu

Formaţia CS Podari este decisă să pună capăt seriei negative de rezultate, sâmbătă, de la ora 17.00, urmând să întâlnească pe teren propriu pe FC Balş, disputa contând pentru etapa a treia din Liga a III-a, seria 3. Nemulţumiţi de situaţia din clasament, jucătorii sunt decişi să îndrepte lucrurile şi să obţină primul succes, deşi sunt conştienţi că nu-i aşteaptă un joc prea uşor.
„Atmosfera nu este chiar cea mai bună la lot, pentru că nu ne-am împăcat cu rezultatele înregistrate în primele două etape. Evoluţia noastră nu a fost deloc rea şi nu-mi explic cum de nu am obţinut nici un punct. Ne-am antrenat bine în această săptămână, cunoaştem potenţialul adversarilor, ştim că nu va fi un meci uşor, dar trebuie să-l câştigăm. Nu ştiu cât de mult ne cunoaşte Victor Naicu, pentru că echipa este mult schimbată faţă de anul trecut. Jucăm pe teren propriu şi nu avem voie să facem un nou pas greşit“, a declarat mijlocaşul podărenilor, Alexandru Mirescu, pentru GdS.
CS Podari se confruntă cu câteva probleme medicale, fundaşul Alin Ignat şi mijlocaşul Cătălin Ţenovici fiind incerţi. Din fericire pentru antrenorii Marian Bâcu şi Tibi Lung, în acest joc pot miza pe atacantul Renato Bălan, a cărui suspendare a expirat.
De partea cealaltă, tehnicianul Balşului, Victor Naicu, speră să obţină cel puţin un rezultat de egalitate în jocul de la Podari. „Cunosc bine echipa Podariului, au jucători valoroşi şi un antrenor experimentat, deci ne va aştepta un meci greu. Noi vom merge la Podari cu gândul să facem un joc bun şi să obţinem maximum de la acest joc. Că o fi un punct sau le luăm pe toate trei vom vedea, dar îmi doresc să nu pierdem, pentru că trebuie să aducem puncte din deplasare şi să îmbunătăţim «adevărul», ca să urcăm uşor-uşor şi în clasament. Nu am probleme de lot şi abordăm meciul cu mare încredere“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Partida CS Podari – FC Balş va fi arbitrată de Ionuţ Coza (Cernica), ajutat la cele două tuşe de Lorin Adrian Udrea şi Ramona Doriana Bunget (ambii din Târgu Jiu), observatori fiind desemnaţi Grigore Tomoioaga (Râmnicu Vâlcea) şi Victor Cruceană (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS