5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea a ratat victoria la Satu Mare

FC Universitatea a ratat victoria la Satu Mare

FC Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, scor 1-1, în deplasare, cu Olimpia Satu Mare, în prima etapă a Ligii a II-a, seria a 2-a. Oltenii au deschis scorul în minutul 60 prin Bălan, iar Olimpia a egalat în minutul 83, dintr-un penalti uşor acordat, transformat de Bujor.
Olimpia Satu Mare: Şuta – Muntean (’78, Dragoş), Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu – Villand, Svarczkopf (’75, Feier), Zziga, Bujor, Lemac (’75, Roghină). Antrenor: Tiberiu Csik.
FC Universitatea Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, Ciucă, Cosic – Mârzeanu, V. Gheorghe (’46, Săceanu), Goge, Cruceru – Cl. Bălan, Stoianof. Antrenor: Nicola Napoli.
Cartonaşe galbene: Bălău, Ene / Stoianof, Ciucă.
Au arbitrat: P. Unimatean – G. Burjac, D. Imre.
Observatori: V. Valer, M. Vasile.
„A fost un punct câştigat pe merit, este un punct foarte muncit pe care băieţii îl merită cu prisos. Eu am încredere în băieţi. Din punctul de vedere al dorinţei sunt la nivelul Ligii a II-a, mai trebuie să exerseze la joc. Fiecare punct contează“, a declarat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Csik, citat de liga2.ro.

Bon:  Nu suntem mulţumiţi de rezultat

„Vreau să salut revenirea Olimpiei în Liga a II-a, o echipă cu tradiţie. Nu suntem mulţumiţi de rezultat, am vrut să plecăm de aici cu toate cele trei puncte, am avut impresia că putem realiza acest lucru, dar, spre final, Olimpia a revenit prin acel penalti şi ne-am împărţit punctele. Am plecat la acest drum cu gândul de a reveni în prima ligă şi potenţial este. Orice început este greu, pentru că echipa nu a mai fost în competiţii de doi ani şi trei luni, dar eu sper ca de la joc la joc să creştem şi să încercăm să promovăm“, a declarat „secundul“ formaţiei FC Universitatea Craiova, Bon Dragoş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS