5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au etapă grea

Vâlcenii au etapă grea

Formaţiile oltene Damila Măciuca şi CSM Vâlcea nu vor avea parte de meciuri uşoare în etapa din acest sfârşit de săptămână, a 23-a din Liga a II-a, seria 2. Damila va evolua sâmbătă, de la ora 11.00, la Drăgăşani, în compania argeşenilor de la CS Mioveni, echipă care a început prost campionatul, dar s-a redresat din mers, iar acum se află la 13 puncte de Corona Braşov, lidera campionatului. Marea problemă a antrenorului Claudiu Niculescu este legată de lot, alb-verzii având mai mulţi titulari indisponibili, fiind vorba despre Mihai Deaconescu (suspendat), căpitanul Ionuţ Stoica (accidentat la genunchi) şi Rareş Cucui (entorsă). Singurul fundaş central de meserie din lot este Cătălin Pârvulescu, care a jucat doar un singur meci în tur.
„Ne aşteaptă un meci foarte dificil, pe care însă trebuie să îl câştigăm cu orice preţ. Venim după o înfrângere dureroasă, dar care nu schimbă cu nimic şansele noastre la promovare. În cazul în care vom câştiga trei puncte cu Mioveni, vom reveni din nou acolo, în locurile fruntaşe şi sper să nu mai coborâm. Cunosc bine pe Mioveni şi antrenorul lor, au jucători foarte buni, care au evoluat în primul eşalon. Este un joc foarte greu pentru că avem probleme mari de efectiv, practic nu avem fundaşi centrali. Am însă încredere în cei care vor intra sâmbătă că vor face totul şi împreună să câştigăm. Ar fi o victorie mare“, a spus Claudiu Niculescu, pentru liga2.ro.

Şi CSM-ul este decimată

Nici CSM Vâlcea nu stă mai bine în ceea ce priveşte lotul de jucători, înainte de confruntarea cu UTA Arad, programată duminică, de la ora 11.00, în Zăvoi. Antrenorul Alexandru Pelici nu-i va putea utiliza pe Neagoe, Nkongue şi Plecanciuc, care sunt suspendaţi, dar şi Daouda şi Eremia, accidentaţi. În plus, Apostol este şi el incert, după o ruptură fibrilară. „Motivaţie există la fiecare joc, trebuie să scoatem maximum din fiecare partidă. În primul rând, e ambiţia antrenorilor şi jucătorilor să demonstreze că doresc şi pot face parte din planurile de viitor ale echipei, care ar putea fi mai ambiţioase de la anul. Apoi, să nu uităm că nu suntem salvaţi din punct de vedere matematic, mai avem nevoie de puncte pentru asta. Am jucat bine la Bihor, dar am încasat cartonaşe galbene, care o să ne coste, vor lipsi câţiva jucători care până acum au evoluat meci de meci. Va fi datoria celor care intră să îi suplinească, să ajute echipa şi să demonstreze că merită să facă parte din acest lot“, a afirmat Pelici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS