13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Universitatea Craiova ar putea reveni din sezonul viitor

Fotbal – Universitatea Craiova ar putea reveni din sezonul viitor

Lucrurile par să intre pe un făgaş normal în ceea ce o priveşte pe Universitatea Craiova. Întâlnirea din această seară, de la Primăria Craiova, la care au participat primarul Lia Olguţa Vasilescu, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, fostul preşedinte Marcel Popescu şi o parte din liderii galeriei oltene, s-a soldat cu promisiunea că Ştiinţa va reveni în competiţii din ediţia viitoare de campionat.

Adrian Mititelu a decis să cedeze majoritatea acţiunilor către municipalitate, conducerea judeţului, dar şi unei asociaţii a suporterilor şi a jucătorilor din Craiova Maxima, rămânând să continue procesul cu FRF separat.

La rândul său, primarul Lia Olguţa Vasilescu s-a arătat încântată de faptul că oraşul va avea din nou echipă şi a afirmat că Universitatea Craiova va evolua pe “Extensiv” sau la Severin până se va construi o nouă arenă, stadionul “Ion Oblemenco” urmând să fie demolat anul acesta. Edilul oraşului a mai spus că alte detalii privind echipa de fotbal Universitatea Craiova vor fi luate la începutul lunii aprilie, după o nouă întâlnire cu Adrian Mititelu.

Mai multe amănunte în numărul de mâine al GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS