11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper să se salveze Severinul“

„Sper să se salveze Severinul“

Mijlocaşul craiovean Alin Buleică va îmbrăca tricoul altei echipei din retur, dar le ţine pumnii oltenilor de la Dunăre în privinţa evitării retrogradării

Solicitat în vară de CS Turnu Severin, Alin Buleică nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat oferta grupării oltene, patriotismul regional fiind principalul motiv care a stat la baza deciziei. Lucrurile s-au degradat uşor-uşor în timpul primei părţi a campionatului, clubul întâmpind mari probleme financiare, majoritatea jucătorilor alegând să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Printre aceştia s-a numărat şi mijlocaşul craiovean, care consideră că la temelia performanţelor sportive se află stabilitatea financiară, motiv pentru care aşteaptă o nouă provocare. „Ne-am despărţit după ultimul meci, cu Braşovul. Despărţirea a fost pe cale amiabilă, eu am renunţat la o parte din bani, ei mai au ceva datorie la mine, iar acum vreau să mă bucur de vacanţă. Nu regret absolut deloc perioada petrecută la Severin, a fost o experienţă care îmi va prinde bine. Am jucat, asta a contat mult, dar din punct de vedere financiar şi al stresului aş putea spune că am făcut o alegere proastă“, a spus „Bule“, pentru GdS.
Fostul jucător al Universităţii Craiova e destul de sceptic în privinţa colaborării dintre severineni şi greci. „Nu ştiu ce să zic în privinţa acestei colaborări, pentru că au venit mai mulţi oameni cu intenţii bune pe la Severin şi nu s-a concretizat nimic. De data asta a fost de acord toată lumea şi ar fi bine să se redreseze clubul. Şi nu o spun doar aşa, de complezenţă, pentru că am rămas cu destule amintiri frumoase de acolo. Să ştiţi că echipa a fost unită în ciuda problemelor întâmpinate, a jucat un fotbal bun şi doar ghinionul a făcut ca rezultatele să nu fie cele dorite de noi. Sper să se salveze Severinul, pentru că are un public pătimaş, stadionul e unul frumos, ar fi păcat să nu continue în Liga I. Eu le doresc mult succes“, a spus Buleică, punctând că imediat după Revelion va alege noua destinaţie: „Acum sunt acasă şi vreau să mă bucur din plin vacanţă, pentru că va fi scurtă. La începutul lui 2013 voi decide cu cine semnez, am câteva propuneri din Liga I şi una din Grecia“.

Tibi Lung: Vom lupta până la final

Antrenorul cu portarii al CS Turnu Severin, craioveanul Tibi Lung, este sigur că gruparea de la Dunăre se va redresa, mizând pe experienţa staff-ului grec. „Ştiu că unii jucători abia aşteptau să devină liberi şi nu poţi să îi condamni, dar eu cred că lucrurile se vor schimba în bine. Alexios Alexandris este un antrenor hotărât, care ştie ce face, şi eu, şi Jerry Gane credem în noul proiect. Vom lupta până la final. Am înţeles că domnii Stathis Smyris şi Nikos Koropoulis au experienţă în ceea ce priveşte marketingul sportiv, deci credem în rezolvarea problemelor financiare, pentru că e greu să găseşti motivaţie la nişte jucători nemulţumiţi. Am văzut că au fost cooptaţi şi nişte jucători greci, iar eu sper să coabităm bine şi împreună să reuşim salvarea de la retrogradare“, a declarat Tibi Lung, pentru GdS.

S-au stabilit preţurile biletelor
şi abonamentelor pentru retur

Departamentul de marketing al CS Turnu Severin a anunţat vineri, pe site-ul oficial al clubului, că, începând de săptămâna viitoare, vor fi puse în vânzare noile abonamente pentru returul campionatului. Oferta de abonamente este următoarea: tribuna 0 – 140 de lei, tribuna II – 100 de lei, peluze – 50 de lei. Toate abonamentele până la finalul sezonului includ: loc rezervat în stadion, acces la toate jocurile oficiale şi amicale ale echipei, acces la toate evenimentele (concerte, petreceri etc.) ce vor fi organizate de club.
„Toţi fanii CS Turnu Severin au observant schimbările de la club. Dorinţa noastră ca echipă administrativă este să creăm o echipă nouă, valoroasă, onestă, ambiţioasă, cu jucători care să dea totul pentru victorie. Invităm toţi fanii să se alăture efortului nostru, să ne sprijine prin încrederea lor, în noul proiect de la CS Severin. Vreau ca suporterii să ştie că toţi banii din abonamente, bilete, precum şi restul de bani ce mai trebuie să intre în club din drepturile TV vor fi direcţionaţi doar spre nevoile echipei şi nimeni altcineva, nici măcar compania mea care deţine marketingul clubului, nu are nici o legătură, nu primește nici un comision din aceste fonduri. În această perioadă, acţionăm în vederea aducerii unor sponsori mari la echipă, iar foarte curând va fi anunţat primul dintre ei. Vrem ca fanii CS Severin să vină alături de echipă şi să umple stadionul, mândrii că sunt olteni!“, a declarat Nikos Koropoulis, directorul de marketing al CS Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS