5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, pe teren după patru luni

Chivu, pe teren după patru luni

Inter Milano, cu fundaşul Cristian Chivu integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu 2-0, formaţia Hellas Verona (liga a doua) în optimile competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cassano ‘50 şi Guarin ‘54.
„În prima jumătate de oră am avut dificultăţi, dar apoi am început să pasăm mai bine. Balonul a circulat mai bine, am avut viteză în acţiuni şi am găsit spaţii“, a spus Chivu, care a revenit pe teren după o pauză de peste patru luni. Fundaşul nostru s-a accidentat la începutul lunii august în timpul unui meci cu echipa Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. Chivu (32 de ani) a suferit o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost operat la începutul lunii octombrie.
Antrenorul formaţiei milaneze, Andrea Stramaccioni, a afirmat că nu se aştepta la o evoluţie aşa bună din partea fundaşului român. „Chivu a revenit după mult timp şi a jucat mai bine decât mă aşteptam. A fost foarte bun şi a dat siguranţă. Am recuperat un om de bază“, a precizat Stramaccioni, la Rai Sport.
În sferturile de finală, Inter Milano va întâlni învingătoarea partidei dintre Napoli şi Bologna, confruntarea desfăşurându-se aseară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS