30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMaxim, spre Steaua

Maxim, spre Steaua

Mijlocaşul gorjenilor va evolua din vară pentru gruparea din Ghencea, care în schimbul său a oferit 500.000 de euro şi pe jucătorii Răzvan Stanca, Adi Rocha şi Mihai Răduţ

Curtat intens de Steaua, mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Maxim, pare să fi cedat insistenţelor venite din Ghencea. „Maxim a semnat cu Steaua. El va primi 8.000 de euro pe lună, dar îi va creşte salariul în funcţie de evoluţiile sale. La fel am făcut şi cu Gardoş sau Rusescu. Are 22 de ani, e copil încă, să vedem dacă va confirma la Steaua“, a spus sâmbătă finanţatorul Stelei, Gigi Becali, la Sport.ro. „Latifundiarul“ din Pipera a afirmat că în schimbul fotbalistului originar din Piatra Neamţ i-a direcţionat spre Târgu Jiu pe portarul Răzvan Stanca şi pe atacantul Adi Rocha, plus 500.000 de euro, gruparea olteană păstrând şi un procent de 20 la sută dintr-un eventual transfer. Mai mult, Steaua l-a cedat definitiv şi pe Mihai Răduț.
Curios este că ieri după-amiază, Alexandru Maxim afirma că îl onorează oferta Stelei, dar că încă nu a semnat. „Nu am apucat să discut cu nimeni, nici măcar cu cei de la Pandurii. De la Steaua nu m-a sunat nimeni! Doar prin mesaje am vorbit cu o persoană de la Steaua, dar nu m-a sunat nimeni să vorbim detaliat. Steaua e o echipă de tradiţie, cea mai puternică din România, mă onorează că vorbesc frumos despre mine. Şi un transfer în străinătate ar fi special“, a spus Maxim, la Dolce Sport.

Grigoraş: L-am sfătuit să nu se grăbească

Antrenorul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a afirmat că şi-ar dori ca Alexandru Maxim să rămână la Târgu Jiu până la finalul sezonului şi apoi să-şi încerce norocul la o echipă în străinătate. „Ştiam că nu se pune problema ca el să plece până în vară. Mai ştiam că jucătorul îşi doreşte să plece în
străinătate, dar totul este schimbător la noi. Deocamdată, ar trebui să-i contactaţi pe cei din conducerea clubului, ei sunt cei care au ştampila, ei decid, ei fac aceste transferuri. Eu i-am spus părerea mea. I-am spus că are nevoie de mai multă experienţă şi încredere de sine. Vine după o perioadă de aproape un an, până să vină aici, în care nu a evoluat, a fost accidentat. Şi este încă tânăr, are viitorul în faţă. Dar când vine o ofertă mult mai bună decât ce avea aici… Are şanse de a juca în primăvara europeană, sunt multe lucruri care cântăresc în luarea unei decizii. Eu nu pot să-i interzic să ajungă la Steaua, care umple stadioanele. L-am sfătuit să nu se grăbească, pentru că oferte vor fi atât timp cât este serios“, a declarat Petre Grigoraş, la Sport Total FM.
Antrenorul Pandurilor a vorbit despre jucătorul său, care are un caracter puternic şi nu crede că va fi afectat de eventualele critici ale patronului Gigi Becali. „E plecat de la 14 ani de acasă. Este un copil trecut prin multe greutăţi. El a fost în Spania singur, s-a descurcat, deci nu cred că există o mai mare experienţă decât cea pe care a acumulat-o el departe de familie. Nu cred că o critică a patronului îl va afecta. Este puternic şi se va adapta“, a precizat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS