19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpezia îl vrea pe Găman în locul lui Goian

Spezia îl vrea pe Găman în locul lui Goian

Directorul sportiv al clubului Spezia, Nelso Ricci, a declarat ieri că fundaşul Dorin Goian este un eşec al transferurilor făcute în vară, informează Mediafax. „Goian este cea mai mare dezamăgire a mea. A jucat cu personalitate la Palermo, a fost lider la Glasgow Rangers şi la naţionala României, dar acum nu este la nivelul la care ne aşteptam. Când l-am adus, am crezut că ne va ajuta să facem un salt calitativ“, a spus Ricci, conform site-ului cittadellaspezia.com.
Fotbalistul român a „umplut paharul“ italienilor după ce a fost eliminat, în urmă cu zece zile, la meciul pierdut de Spezia acasă cu Juve Stabia (2-3), pentru ca apoi să fie suspendat pentru patru etape din cauză că l-a bruscat pe arbitru în momentul în care acesta i-a arătat cartonaşul roşu.
Oficialii clubului din Serie B intenţionează să trateze rezilierea contractului lui Dorin Goian. Sursa citată a mai scris că italienii sunt interesaţi de achiziţionarea altui internaţional român, craioveanul Valerică Găman, de la Astra Ploieşti. Pe lista de achiziţii se mai află şi mijlocaşul brazilian Renan, care a fost cumpărat de Sampdoria Genova de la CFR Cluj.
Dorin Goian (31 de ani) a fost împrumutat vara trecută de Glasgow Rangers clubului Spezia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS