10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii întâlnesc Dinamo în Polivalentă

Voleibaliştii întâlnesc Dinamo în Polivalentă

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova va susţine primul meci oficial în Sala Polivalentă din Craiova pe 1 decembrie, când elevii lui Dan Pascu vor întâlni în campionat formaţia Dinamo Bucureşti. În perioada următoare, va fi trasat terenul de volei la Polivalentă, tot cu benzi adezive, aşa cum s-a procedat şi la trasarea terenului de handbal. Tot pe 1 decembrie, în Polivalentă va juca şi echipa masculină de baschet de la SCM-U Craiova, în compania uneia dintre formaţiile puternice din campionat, BC Timişoara.
Până atunci, cele două formaţii vor juca mâine în deplasare, ambele în Bucureşti. Baschetbaliştii vor înfrunta CSM Bucureşti, iar voleibaliştii vor întâlni Steaua Bucureşti.
Tot mâine, echipa feminină de volei de la SCM-U Craiova va avea meci, în deplasare, în compania formaţiei Tomis Constanţa. Singura echipă de la clubul craiovean care va juca mâine acasă, dar tot în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ este cea de baschet feminin, care va înfrunta Universitatea Cluj Napoca, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS