14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, după puncte la Braşov

Pandurii, după puncte la Braşov

Petre Grigoraş şi compania vor să pună capăt rezultatelor nefaste şi să recâştige poziţia a doua din clasamentului Ligii I

După câteva rezultate sub aşteptări, Pandurii Târgu Jiu este decisă să producă revirimentul. Gruparea olteană va întâlni duminică, de la ora 19.30 (Digi Sport 1), în deplasare, pe FC Braşov, acesta fiind considerat de gorjeni drept punctul de pornire al urcuşului. Antrenorul Petre Grigoraş (foto) avertizează însă că lucrurile nu vor fi deloc simple sub Tâmpa, întrucât braşovenii lui Sorin Cârţu vin după un „duş rece“ cu CFR Cluj, scor 0-5, şi vor face tot posibilul să demonstreze că a fost un accident.
„Toate meciurile sunt grele şi importante. Am avut o săptămână neagră, factorul psihologic e determinant. Dorinţă este, ultimele rezultate ne-au tras înapoi. Avem nevoie de un rezultat favorabil ca să ieşim din impas. Băieţii vor face tot posibilul să câştige la Braşov, chiar dacă istoria meciurilor de acolo ne este defavorabilă, dar să sperăm că, aşa cum am spart gheaţa la Vaslui şi Mediaş, echipe unde nu reuşisem să luăm puncte, vom reuşi şi la Braşov. Echipa va arăta mult mai bine la acest meci. Dacă nu am nici această speranţă… Să avem încredere, nu poate fi viaţa atât de neagră permanent. Acum am convingerea că ne vom mobiliza pentru jocul de la Braşov şi sigur ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv“, a spus Petre Grigoraş în cadrul unei conferinţe de presă susţinute joi. „Braşovul este o echipă bună acasă, dificilă, vin şi ei după un eşec usturător la CFR, iar în faţa suporterilor vor să spele din ruşinea de la Cluj. Noi venim după un egal cu Severin, o înfrângere pentru mine. Stările de spirit sunt puţin asemănătoare şi fiecare din cele două echipe va dori să puncteze“, a completat strategul pandurilor.

Nu e interesat de rezultatele rivalelor

Întrebat care ar fi scorul pe care şi l-ar dori la partida Astra Giurgiu – Petrolul Ploieşti (sâmbătă, ora 19.00, Digi Sport 1), rezultat care ar putea readuce Pandurii pe locul secund, Petre Grigoraş a punctat că nu-l interesează deznodământul acestui meci. „Grig“ a afirmat că important este ca echipa sa să-şi adjudece cele trei puncte cu Braşovul, confruntare în care mărturiseşte că unsprezecele de bază va suferi unele modificări. „Ne-am bucurat că a pierdut Vaslui, că nu a câştigat Petrolul şi Doamne-Doamne ne-a dat şi nouă în cap! Aşa că nu mai vreau să mă mai gândesc la alte meciuri. Dacă avem continuitate în rezultate, e imposibil să nu prindem un loc fruntaş, nu trebuie să ne gândim ce fac alţii. Nu vrem să mai facem greşeala de a ne bucura de răul altora. Poate ne-am bucurat prea devreme că a pierdut Vasluiul, că n-a câştigat Petrolul…“, a spus antrenorul pandurilor. „O să fie ceva schimbări la Braşov. Răduţ e suspendat, Maxim nu s-a antrenat, vedem dacă se reface. Vedem până duminică dacă ne putem baza pe el, dar depinde de starea lui de sănătate“, a mai spus Petre Grigoraş, care, în schimb, se va bucura de revenirea fundaşului Bogdan Unguruşan şi a atacantului John Ibeh.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS