15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, pregătiţi să îngenuncheze Făgetul

Craiovenii, pregătiţi să îngenuncheze Făgetul

De trei etape sunt neînvinşi craiovenii de la CS Apa, statistica indicând şi o apărare perfectă în aceste ultime trei confruntări, nefiind primit nici un gol, deşi adversarii nu au fost deloc unii slabi. Trupa lui Ionel Luţă şi-a propus să producă surpriza rundei a 11-a din Liga a III-a, seria 4, promiţând să obţină victoria în faţa celor de la Flacăra Făget, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv“.
„Ne aşteaptă un meci greu contra Făgetului, care până astăzi (vineri – n.r.) a fost liderul seriei. Asta nu înseamnă însă că nu pregătim meciul la victorie, avem mare nevoie de puncte şi trebuie să le obţinem, pentru că jucăm pe teren propriu. Am studiat adversarul, dar în primul rând trebuie să avem grijă ca jocul nostru să funcţioneze cum trebuie. Băieţii sunt mult mai optimişti după ultimele rezultate, muncesc mai mult, mai bine, şi sperăm să obţinem toate cele trei puncte“, a declarat antrenorul craiovenilor, Ionel Luţă, pentru GdS.
„Vrem să câştigăm în faţa Făgetului şi eu zic că se şi poate. Ne-am pregătit bine săptămâna asta şi avem un moral bun, pentru că venim după două egaluri şi o victorie, şi trei puncte ar însemna relansarea noastră. De fapt, noi vrem să obţinem maximum de puncte până la final“, a spus, la rândul său, mijlocaşul Dănuţ Stancu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS