14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, decişi să câştige la Lugoj

Craiovenii, decişi să câştige la Lugoj

CS Apa a „prins“ curaj după victoria cu Muncitorul Reşiţa şi ţinteşte toate cele trei puncte din deplasarea de la Lugoj

S-a „limpezit“ situaţia la CS Apa, clubul craiovean intră uşor-uşor pe un făgaş normal. Rezumându-ne strict la fotbal, Ionel Luţă a reuşit să pună în mare parte lucrurile la punct, echipa a stat mai bine în teren de la meci la meci şi la ultima reprezentaţie, cu Muncitorul Reşiţa, a contabilizat toate cele trei puncte. Succesul nu i-a „îmbătat“ pe craioveni, dar le-a redat încrederea în propriile forţe, oficialii alb-albaştri fiind convinşi că Stăncuţa şi compania vor câştiga şi partida de astăzi, din deplasare, de la ora 14.00, cu CSM Lugoj. „Înainte de meciul cu Reşiţa am chemat popa în vestiar şi s-a văzut asta, pentru că am terminat cu ghinioanele şi am spart gheaţa: am bătut cu 2-0. Acum mergem şi la Lugoj să câştigăm. Echipa arată din ce în ce mai bine şi sunt convins că fiecare jucător îşi doreşte mai mult. Pe asta mă bazez când spun că vom lua puncte şi cu CSM Lugoj. Studiind şi adversarii până la finalul turului, am ajuns la concluzia că, dacă suntem atenţi şi muncim cum trebuie, putem încheia turul cu 13 puncte“, a spus directorul sportiv al CS Apa, Ion Mihai, pentru GdS.
S-au reglat lucrurile şi din punct de vedere financiar, oficialii olteni găsind resursele necesare să fie la zi cu toate plăţile către stat, cu salariile şi chiar să ofere şi prime de joc, după posibilităţi. „Nu aveam nimic când am plecat la drum, dar pe parcursul campionatului am reuşit, împreună cu preşedintele Dorel Grigorie şi cu alţi apropiaţi ai clubului, să asigurăm minimul necesar. Suntem la zi cu toate taxele şi impozitele, cu salariile… Am dat chiar şi două prime, nu mari, ce-i drept, după posibilităţi, dar nu suntem atât de săraci şi de calici cum ne cred unii. Ne-am organizat şi noi cum am putut, iar din iarnă se vor schimba lucrurile mult în bine, o să vedeţi“, a punctat Ion Mihai.

Ionel Luţă: Mergem
să câştigăm

Delegaţia formaţiei CS Apa a plecat încă de ieri, după prânz, spre Banat, înnoptând în Lugoj. Din lotul craiovean nu au făcut parte Octavian Trăistaru şi Costinel Răduţ, ambii nerefăcuţi după accidentările suferite în partidele trecute. În rest, toată lumea este aptă, iar antrenorul Ionel Luţă a afişat un aer optimist. „Mergem să câştigăm la Lugoj. Băieţii s-au pregătit bine toată săptămâna şi au prins gustul victoriei după meciul de sâmbătă, cu Muncitorul Reşiţa. Sunt dornici să facă o partidă bună şi să «evadeze» din subsolul clasamentului. Cele trei puncte nu ne-ar ajuta să «fugim» prea tare de pe ultimul loc, dar sunt un început şi trebuie să tratăm cu mare seriozitate acest sfârşit de tur“, a declarat Ionel Luţă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS