19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne lipseşte şansa“

„Ne lipseşte şansa“

CS Turnu Severin a pierdut cu fruntea sus întâlnirea cu CFR Cluj, iar astăzi va fi supusă unui alt meci important, cu Astra, la Giurgiu, în optimile Cupei României

Formaţia CS Turnu Severin nu a depăşit tiparul nici în etapa a 13-a, a jucat bine cu CFR Cluj, dar punctele au ajuns în contul ardelenilor, care au primit şi ajutorul arbitrului central Paul Unimatan în momentele-cheie ale jocului de pe „Municipal“.
Vicepreşedintele oltenilor, craioveanul Gheorghe Frăţică, a fost dezamăgit de rezultatul final şi a afirmat că nu ştie care ar putea fi soluţia ca echipa să mai şi câştige, pentru că evoluţiile nu au fost deloc rele până acum. „Diferența de scor din meciul cu CFR e mult prea mare (1-3 – n.r.), nu e conform cu ce s-a întâmplat pe teren. Au marcat primele două goluri repede şi acolo s-a cam jucat meciul, pentru că după aceea şi-au revenit băieţii şi i-au luat la întrebări. În repriza a doua am fost mai buni ca ei, dar am marcat decât o dată din cele trei-patru ocazii de poartă de care le-am avut. A mai fost şi arbitrul, care a dat penaltiul ăla mult prea uşor… Ce să mai, echipa joacă, dar ne lipseşte şansa. Nu ştiu ce ar trebui făcut ca să mai câştigăm şi noi un meci“, a spus Gheorghe Frăţică, pentru GdS. „Băieţilor nu le-a lipsit ambiţia, răutatea aia pozitivă, deşi sunt supăraţi de situaţia financiară de la club. Nu stăm prea bine, dar îi asigur că facem tot ce-i posibil să îndreptăm lucrurile, pentru că nici nouă nu ne place ce se întâmplă acum“, a completat conducătorul grupării de la Dunăre.
Vicepreşedintele CS Turnu Severin este de părere că în jocul de astăzi, de la ora 18.30 (Sport.ro), din deplasare, cu Astra Giurgiu, Milan Mitic şi compania ar trebui să joace fără frică, pentru că nu au nimic de pierdut. „Meciurile de Cupă au ceva aparte şi trebuie să încercăm să mergem mai departe, chiar dacă nu pornim cu prima şansă. Jucăm pe terenul lor, dar asta nu înseamnă că meciul este deja pierdut. Băieţii trebuie să joace la victorie, aşa cum au făcut-o şi până acum, pentru că nu avem nimic de pierdut. Astra nu e o echipă invincibilă, are şi ea problemele ei şi le putem specula. O victorie la Giurgiu ne-ar ajuta mult din punct de vedere psihic“, a punctat Gheorghe Frăţică.

Napoli mizează
pe rezerve

Antrenorul severinenilor, italianul Nicolo Napoli, a afirmat la conferinţa de presă de după jocul cu CFR Cluj că va folosi la Giurgiu jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon. „Cu Astra va fi un meci greu, dar noi îl vom trata serios, vom încerca să-l câştigăm. Cred că voi folosi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon, pentru că ne aşteaptă o altă partidă importantă (cu Pandurii, luni, în deplasare – n.r.) şi trebuie să fie odihniţi titularii“, a punctat Nicolo Napoli.
În partida de la Giurgiu ar putea evolua şi portughezul Hugo Moutinho, care şi-a ispăşit etapa de suspendare în jocul de sâmbătă seară, cu ardelenii, iar staff-ul tehnic ar putea utiliza orice formulă de start, întrucât nu sunt nici probleme medicale. Delegaţia severineană a plecat încă de ieri spre Giurgiu, unde a şi înnoptat, evitând astfel oboseala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS