30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBilete între 60 şi 250 de lei la Gala K1 de la Polivalentă

Bilete între 60 şi 250 de lei la Gala K1 de la Polivalentă

Pentru a-i vedea în acţiune pe luptători precum Alexey Ignaşov, Ionuţ Iftimoaie şi Cătălin Moroşanu în gala de pe 10 noiembrie, care va inaugura Sala Polivalentă din Craiova, spectatorii trebuie să scoată din buzunar minimum 60 de lei pentru un bilet

Gala K1 Superkombat Final Elimination, evenimentul care va inaugura pe 10 noiembrie, Sala Polivalentă din Craiova, va aduce în oraş o constelaţie de vedete.
Organizatorii au anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, preţul biletelor la „cea mai puternică gală din România“, conform declaraţiei preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia. Astfel, cel mai ieftin bilet va costa 60 de lei, iar cel mai scump, la VIP, va fi 250 de lei. Asta, în condiţiile în care Irimia a precizat că biletele vor fi de cinci ori mai ieftine decât la celelalte gale organizate în Europa. Tichetele s-au pus încă de ieri în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe eventim.ro, din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, dar şi de la o casă de bilete care va funcţiona la Sala Polivalentă. La categoria IV, preţul unui bilet este de 60 de lei, la categoria III – 90 de lei, la categoria II – 120 de lei, la categoria I – 150 de lei, iar la VIP – 250 de lei.
Şase dintre sportivii care au fost prezenţi la K-1 Final 16 Tokyo vor lupta la Craiova.
În total, campioni din zece ţări de pe patru continente se vor duela în cel mai important eveniment pe reguli de K-1 din Europa, care programează nouă meciuri, dintre care patru eliminatorii pentru marea finală Superkombat de pe 22 decembrie.

Irimia: Toată lumea
va fi cu ochii pe Craiova

Şase câştigători de Superkombat World Grand Prix: campionul din 2011- Sergey Lascenko, campionul categoriei grea – Ismael Londt, campionul K-1 Bucureşti 2010 – Freddy Kemayo, eroul K-1 – Alexey Ignashov, câştigătorul K-1 Las Vegas 2003 – Carter Williams, campionul WKN – Tomas Hron, împreună cu noua descoperire a promotorului Eduard Irimia, Radu Spinghel, cel mai înalt luptător din lume pe reguli de stand-up, formează constelaţia de vedete prezentă pe 10 noiembrie la Craiova.
Doi eroi Local Kombat se bat pentru calificare, Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi, în timp ce Ionuţ Iftimoaie şi Cătălin Moroşanu vor evolua în super-fight-uri la gala unde sunt aşteptaţi aproape 5.000 de spectatori. De asemenea, Ignashov şi Kemayo sunt anunţaţi în meciuri eliminatorii, în timp ce Lascenko şi Londt vor reedita marea finală Superkombat 2011.
„Cu siguranţă, va fi cea mai puternică gală deoarece avem sportivi aflaţi la cel mai înalt nivel. Toată lumea K-1 va fi cu ochii pe Craiova în seara zilei de 10 noiembrie, mai ales că Superkombat Final Elimination va fi în direct în 75 de ţări pe patru continente“, a declarat preşedintele Superkombat, potrivit comunicatului de presă.
În România, evenimentul va putea fi urmărit pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport.
Fight-card-ul Superkombat Final Elimination Craiova: super-fight (+96 kg): Dimitry Bezus (Rusia) – Tomas Hron (Cehia), super-fight (+96 kg): Ibrahim Aarab (Maroc) – Dzevad Poturak (Bosnia Herţegovina), Final Elimination (+96 kg) Sergey Lascenko (Ucraina) – Ismael Londt (Surinam), Final Elimination (+96 kg): Pavel Zhuravlev (Ucraina) – Freddy Kemayo (Franţa), Final Elimination (+96 kg): Roman Kleibl (Cehia) – Sebastian Ciobanu (România), Final Elimination (+96 kg): Benjamin Adegbuyi (România) – Alexey Ignashov (Belarus), Super-fight (+96 kg): Petr Vondracek (Cehia) vs. Radu Spinghel (SUA/România), Super-fight (+96 kg): James Wilson (SUA) – Ionuţ Iftimoaie (România), Super-fight (+96 kg), Carter Williams (SUA) – Cătălin Moroşanu (România).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS