5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNicolo Napoli: Vor veni şi rezultatele

Nicolo Napoli: Vor veni şi rezultatele

Italianul este sigur că CS Turnu Severin va sparge gheaţa şi va începe să urce curând
în clasamentul Ligii I.

CS Turnu Severin întâlneşte sâmbătă, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe teren propriu, pe CFR Cluj, partida contând pentru etapa a 13-a din Liga I. Deşi întâlnesc campioana României, în plus nu au reuşit să câştige vreun meci până acum, oltenii de la Dunăre ştiu că pot mai mult decât o arată situaţia din clasament şi încearcă să producă surpriza. Tehnicianul Nicolo Napoli (foto) a declarat pentru GdS că starea de spirit a echipei este bună şi că fiecare jucător în parte îşi doreşte mai mult.
– GdS: Cum prefaţaţi partida cu CFR Cluj, campioana României?
– Nicolo Napoli: Ne aşteaptă un meci dificil cu CFR Cluj. Ei vin după un rezultat bun cu Galatasaray în Champions League, dar în campionat vin după o serie de meciuri mai puţin reuşite în care nu prea au luat puncte. Deci, vor veni să ia toate punctele de la Severin. Dar şi noi suntem în criză, o spune şi clasamentul, şi dorim să obţinem prima victorie în campionat.
– GdS: Cum explicaţi faptul că echipa a avut evoluţii bune, dar în clasament nu sunt prea multe puncte? Când vine prima victorie?
– N.N.: Da, am jucat bine în aproape toate meciurile, dar nu am reuşit să câştigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, nu vreau să invoc ghinionul. Iar prima victorie sper să o obţinem chiar în următorul meci, adică în cel cu CFR Cluj.
– GdS:Care este starea de spirit a echipei, după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti, când puteaţi obţine un punct important?
– N.N.: Jucătorii nu sunt demoralizaţi după înfrângerea cu Petrolul. Eu am vorbit cu ei şi le-am explicat că au făcut un meci bun, i-am încurajat. Trebuie să joace cu aceeaşi determinare, trebuie să marcăm mai multe goluri şi sunt convins că vor veni şi rezultatele. De fapt, nici unul dintre ei nu se complace cu situaţia din clasament şi vrea mai mult, iar eu mizez şi pe acest lucru.

CFR, „a rămas o echipă puternică“

– GdS: Este un avantaj pentru CS Turnu Severin faptul că oaspeţii l-au demis pe Ioan Andone şi că vor fi conduşi de pe bancă de antrenorul secund?
– N.N.: Nu este un avantaj pentru noi. Pe teren nu intră niciodată antrenorii, ci jucătorii sunt cei care decid rezultatul unui meci. Iar la CFR s-au schimat de multe ori antrenorii şi a rămas o echipă puternică.
– GdS: Vă confruntaţi cu probleme de efectiv înaintea acestui meci?
– N.N.: Nu avem jucători accidentaţi pentru meciul cu CFR Cluj, tot lotul este valid şi asta e foarte bine. Singurul care nu va juca este Hugo Moutinho, care a luat la meciul cu Petrolul al patrulea cartonaş galben şi este suspendat.
– GdS:Mai este posibil ca echipa să fie preluată până în iarnă de vreun investitor?
– N.N.: Nu ştiu nimic despre venirea vreunui investitor şi nici nu sunt eu în măsură să discut despre acest subiect. Cred că asta este treaba conducerii, a primăriei şi a altora. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus să nu fie în vreun fel afectaţi sau influenţaţi de informaţiile care apar privind venirea unui nou patron. Ei trebuie să se antreneze ca nişte profesionişti şi să-şi facă treaba pe teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS