13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au făcut spectacol cu Steaua

Pandurii au făcut spectacol cu Steaua

Gorjenii nu au obţinut decât un punct contra liderului la zi, dar au demonstrat că formează
o echipă competitivă şi cu perspective frumoase

Cu stadionul plin, echipa Pandurii Târgu Jiu a făcut o partidă foarte bună duminică seară, contra Stelei, dar în ciuda numeroaselor ocazii de poartă nu s-a ales decât cu un punct, confruntarea încheindu-se 0-0. Rezultatul este de fapt echitabil, gorjenii controlând cu autoritate prima repriză, irosind şanse de a marca prin Alex Grigoraş (’5, ‘10), Matulevicius (‘16), Cristea (‘26), Răduţ (‘27), Maxim (‘30, ’43) şi Nistor (‘31). În cea de-a doua repriză, steliştii au fost cei care au controlat ostilităţile, rând pe rând, Rusescu (‘54. ’81), Pintilii (‘63), Tănase (‘70) şi Nikolic (‘78) au fost blocaţi de Mingote sau au greşit ţinta.
„Au fost două reprize total diferite. În prima repriză am jucat bine, am făcut un presing bun, dar, din păcate, nu am înscris. Cele două schimbări de la pauză au făcut diferenţa. Rezultatul este echitabil. Steaua ne-a obişnuit cu un joc bun în a doua parte a meciurilor. Îmi felicit jucătorii, sunt mulţumit cu rezultatul de egalitate. Nu întâmplător am ajuns unde am ajuns, sper să ne menţinem până la finalul turului între primele trei-patru clasate. Este aproape imposibil ca Steaua să mai piardă titlul. A fost un joc bun. Sper să ne revenim fizic pentru partida de la Constanţa. Le doresc multă baftă steliştilor cu Molde“, a spus antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, la Digi Sport.
„În prima repriză a existat o singură echipă pe teren. După pauză, Steaua a echilibrat. Păcat că nu am reuşit să marcăm. Steaua e cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o până acum. E pe primul loc meritat“, a spus Alexandru Maxim, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Şi Reghecampf s-a mulţumit cu un punct

De partea cealaltă, antrenorul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a afirmat că rezultatul reflectă perfect cele petrecute pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“. „Rezultatul este echitabil, au avut câteva ocazii în prima repriză, dar am schimbat, şi în repriza a doua am jucat mult mai bine. Gabi Matei a cedat fizic şi am fost nevoiţi să-l retragem acolo pe Chipciu. Nikolic, dacă era un pic mai concentrat, putea să şi marcheze. S-a văzut şi intrarea lui Tănase, este un jucător foarte important pentru echipă. Gabi Matei a fost depăşit, nu era în tempoul jocului, a fost depăşit de foarte multe ori. Cred că a avut şi emoţii, teamă, din cauza revenirii pe acest stadion. Încă nu este pregătit 100% pentru un astfel de meci, este un jucător tânăr, nu putem să renunţăm aşa uşor la el. Noi nu am venit aici să facem egal, dar, din păcate, nu ne-a ieşit aşa cum ne-am dorit. Sper să revină jucătorii cu probleme medicale şi să câştigăm meciul cu Molde“, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS