14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Craiova continuă să obţină rezultate notabile

„GP“ Craiova continuă să obţină rezultate notabile

Grupa de copii născuţi în 2001 a Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ din Craiova a reuşit să se impună la faza judeţeană a Cupei „Hagi Danone“, desfăşurată recent la Liceul „Energetic“ şi cantonamentul din Lunca Jiului. Elevii lui Ionuţ Cimpoieru (foto) au obţinut patru victorii categorice, trecând cu 7-0 de Constructorul Craiova, cu 4-3 de CSS Craiova, cu 11-0 de Atletico Craiova şi cu 3-0 de Progresul Segarcea, singura echipă care le-a pus probleme fiind CSJ Ştiinţa U Craiova, cu care au remizat, scor 1-1.
„A fost un turneu reuşit. Deşi nu plecam cu prima şansă, copiii au reuşit să mă surprindă şi să câştige această fază, demonstrând că sunt pe drumul cel bun. Este o performanţă mare pentru această grupă, cu atât mai mult cu cât au fost folosiţi jucători născuţi în 2003, cum e cazul lui Andrei David, care este deosebit de talentat, şi în 2002, fiind vorba despre Călin Şegău şi Teodor Drăghici. Au avut multă ambiţie şi s-a simţit spiritul de echipă, aceştia sunt factorii care au contat cel mai mult“, a declarat antrenorul Ionuţ Cimpoieru, pentru GdS.
Lotul grupei de copii născuţi în 2001 de la „GP“ Craiova este compus din următorii: Răzvan Udrea, Cosmin Bratoveanu – Dan Tudor, Fabio Păunoiu, Flavius Călinic, Marius Ciobanu, Albert Ispas, Alberto Negreţ, Petre Florea, Sebastian Preda, Andrei David, Călin Şegău, Teodor Drăghici, Dragoş Popa, Teodor Truţă, Alexandru Ghergu, Ştefan Petcu, Alexandru Mehedinţeanu.
Următoarea etapă a Cupei „Hagi Danone“, mai exact faza zonală, se va desfăşura pe 13-14 aprilie 2013 la Piteşti, iar „GP“ Craiova urmează să întâlnească reprezentantele judeţelor Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, Olt şi Teleorman.
„Sper să facem o figură frumoasă acolo, să obţinem o clasare cât mai bună. Mai e mult până atunci, perioadă în care trebuie să muncim cel puţin la fel de bine ca până acum şi să demonstrăm că acest rezultat nu este întâmplător“, a punctat Ionuţ Cimpoieru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS