17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTecău l-a învins pe Verdasco

Tecău l-a învins pe Verdasco

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 3, a învins, ieri, cu scorul de 7-6, 6-3, cuplul spaniol David Marrero/Fernando Verdasco şi s-a calificat în turul doi al turneului de la Beijing, cu premii de 2,2 milioane de dolari.
În sferturile de finală, Tecău şi Lindstedt, care şi-au asigurat un cec în valoare totală de 16.120 de dolari şi 90 de puncte ATP, vor înfrunta perechea învingătoare din meciul Yu Chang/Zhe Li (China, wild card) – Colin Fleming/Ross Hutchins (Marea Britanie).
Tot la China Open, slătineanca Monica Niculescu (locul 44 WTA) a fost învinsă, ieri, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva sârbă Jelena Jankovic, locul 26 WTA, în turul doi, după ce anul trecut românca atinsese faza semifinalelor. Jankovic a avut nevoie de puţin mai mult de 75 de minute pentru a trece de Niculescu. Pentru prezenţa în turul doi la simpu, Niculescu va primi 80 de puncte WTA şi un cec în valoare de 21.815 dolari.
La Beijing, singura jucătoare română rămasă în competiţie la simplu este Sorana Cîrstea, care va juca astăzi împotriva rusoaicei Maria Şarapova, tot în turul secund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS