13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, necopţi pentru titlu

Gorjenii, necopţi pentru titlu

Liga I
Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu 3-0
„Arena Naţională“, spectatori: 13.545.
Au marcat: Curtean ‘6, Alexe ‘57, Dănciulescu ‘77.
Dinamo: Naumovski – Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac – C. Munteanu, Boubacar – Dănciulescu (‘82, Filip), C. Matei (‘73, L. Rus), Curtean – Alexe (‘69, Ţucudean).
Antrenor: Dario Bonetti.
Pandurii: Lazar – Unguruşan (‘54, Pleaşcă), Viera, Mamele, Al. Vlad – Nistor – Grigoraş, Voiculeţ, Răduţ (‘74, Boutadjine), Maxim – Matulevicius (‘59, Ibeh).
Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Nica, Pulhac, Dănciulescu / Viera.
Au arbitrat: S. Colţescu – V. Avram, M. Nicoară.

Pandurii lui Grigoraş au fost „executaţi“ de Dinamo şi uşor-uşor ies din calculele pentru titlu,
demonstrând că mai au de aşteptat până să scrie istorie

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a pierdut categoric luni seară, pe „Arena Naţională“, scor 0-3, în faţa grupării Dinamo Bucureşti, demonstrând că nu face faţă presiunii în meciurile „cheie“ şi împotriva unor oponente susţinute puternic din tribune. „Câinii“ lui Dario Bonetti l-au comemorat pe fostul căpitan al echipei Dinamo, Cătălin Hâldan, decedat pe 5 octombrie 2000, şi atmosfera din tribune a fost specială, ceea ce le-a turnat „plumb în ghete“ gorjenilor. Oltenii au avut şi neşansă, au primit cu uşurinţă primul gol, în minutul 6, după un triunghi de pase între Munteanu, Boubacar şi Curtean, ultimul învingându-l pe Lazar cu un şut de la 16 metri. Disputa s-a mai echilibrat apoi, însă după pauză dinamoviştii au mai punctat de două ori, prin Alexe (‘57) şi Dănciulescu (‘77), slătineanul înscriind golul cu numărul 210 în Liga I, cu un şut de la 12 metri.
În urma acestui rezultat, Pandurii a făcut un vizibil pas înapoi în privinţa luptei pentru prima poziţie din clasament, iar în etapa viitoare se va deplasa la Bistriţa, pentru confruntarea cu Gloria.

Grigoraş, dezamăgit

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, s-a declarat dezamăgit de rezultat şi nu a găsit foarte multe explicaţii pentru evoluţia palidă a echipei sale contra lui Dinamo. „Eram foarte încrezător înainte de meci, jucam pe cel mai mare stadion al ţării. Sunt surprins neplăcut de echipa mea. Am făcut nişte erori pe care nu le-am mai făcut până acum. Se pare că jucătorilor mei nu le convine să joace pe stadioane mari, unde publicul pune presiune. Am făcut un meci extrem de bun cu CFR, etapa trecută, şi acum ne-am prezentat cum ne-am prezentat. Nu există explicaţii. O formaţie nu poate şi nu are voie să cadă atât de rău de la un meci la altul. A fost lipsă de atitudine, în primul rând. Azi (luni – n.r.) a trebuit să facem multe schimbări, şi asta a contat. Nu cred că pot nominaliza doi-trei jucători care să fi evoluat aproape de potenţialul maxim, în acest joc. Felicit echipa gazdă pentru cum a evoluat“, a spus Grigoraş, la GSP TV. „Urmează partide grele. Avem meci cu Steaua după pauza competiţională. La modul în care ne prezentăm acum şi la modul cum arată Steaua, formaţia lui Reghecampf poate face scorul etapei. Din câte am văzut eu până acum, Steaua e cu o clasă peste toate celelalte echipe“, a completat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS