5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U a învins Energia în ultima secundă

SCM-U a învins Energia în ultima secundă

SCM-U Craiova a obţinut în ultima secundă de joc victoria, scor 80-79, în amicalul susţinut miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei Energia Rovinari.
Primul sfert a fost câştigat de oaspeţi, scor 27-22, al doilea a fost adjudecat de gazde (scor 18-8), în cel de-al treilea gorjenii au dominat categoric (3-15), iar ultimul le-a revenit craiovenilor (25-13). „A fost un meci bun, cu două părţi diferite. În prima repriză am jucat mai bine, dar în partea a doua lucrurile au fost diferite. Am avut momente de relaxare şi acest lucru nu e tocmai bun. Sper că am învăţat multe de la acest joc, unul care nu m-a mulţumit pe deplin“, a spus antrenorul SCM-U, Andelko Mandic.
De partea cealaltă, Slobodan Nikolic a spus că în viitor ar prefera ca echipa pe care o pregăteşte să dispute amicale în străinătate.
„Cinci din jocurile noastre amicale, două cu Piteștiul, unul cu Giurgiu și două cu Craiova, au fost mai mult de rugbi decât de baschet. Nu este normal să se întâmple aşa! Jocurile amicale ar trebui să fie ocazii pentru fiecare echipă să-şi testeze schemele pentru ofensivă, să vadă cum le merge defensiva, dar nu prea e așa. În ultimele minute la Craiova nu s-a mai jucat baschet. Au marcat 29 de puncte din aruncările libere, în vreme ce la noi au fost doar 12. Scorul real, după părerea mea, ar fi trebuit să fie în favoarea noastră, să câștigăm noi la zece puncte. Chiar mă gândesc că nu ar mai trebui să mai jucăm jocuri amicale în țară“, a declarat Slobodan Nikolic, citat de Sportingorj.
Energia va disputa mâine (ora 18.00) un amical, pe teren propriu, cu nou-promovata Timba Timişoara. Craiova şi Energia vor debuta pe 28 septembrie în Cupa României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS