10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDamila, victorie în primul amical

Damila, victorie în primul amical

Gruparea olteană Damila Măciuca, nou-promovată în eşalonul secund, a disputat sâmbătă dimineaţă, în deplasare, primul amical din perioada precompetiţională, adversară fiindu-i Inter Clinceni (Liga a III-a). Formaţia vâlceană, antrenată de Erik Lincar, s-a impus la limită, scor 1-0, graţie reuşitei lui Adrian Bălan în minutul 35. Jucătorul venit în probe de la Dinamo II a ratat şi o lovitură de pedeapsă, informează liga2.ro.
Următorul meci al Damilei va avea loc mâine, tot la Clinceni, adversară fiindu-i Prahova Tomşani, dispută în urma căreia tehnicianul Erik Lincar va lua o decizie în privinţa jucătorilor noi. „Nu este nimic stabilit, sunt unii jucători pe care îi vrem, dar care nu au încă rezolvată situaţia contractuală. Din ce ştiu, a semnat doar atacantul Adi Popa, venit de la Poli Timişoara, şi Ionuţ Radu, de la FC Hunedoara, care trebuie să ajungă luni la echipă“.
Alb-verzii vor continua pregătirea la Râmnicu Vâlcea, la bazele sportive de la „Hidroelectra“ şi Căzăneşti, până pe 16 iulie, când se va pleca în cantonamentul de la Tărlungeni-Braşov.

Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS