10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrometeu a retrogradat, Craiova a murit fotbalistic

Prometeu a retrogradat, Craiova a murit fotbalistic

Fotbalul craiovean primeşte lovitură după lovitură. Prima a fost dezafilierea Universităţii Craiova, simbolul Olteniei apunând la Comitetul Executiv din 14 mai 2012. La următoarea şedinţă, FRF-ul i-a soliciat AJF-ului să intre în legalitate până la 13 iunie, altfel campioana Doljului, CS Apa Craiova, riscă să nu fie recunoscută şi să nu poată susţine barajul de promovare în Liga a III-a. Vineri seară a continuat dezastrul, Prometeu a retrogradat după ce a făcut 2-2, în deplasare, la FC Cisnădie, iar Craiova nu mai are practic nici o echipă în competiţiile FRF. Insuccesul pompierilor este cu atât mai dureros cu cât au condus pe tabelă cu 2-0, Dragoş Ştoiu marcând ambele reuşite (’20, ‘28), şi apele se liniştiseră, însă gazdele au egalat prin Mitra (‘31) şi Chimir (‘68), în timp ce FC Oltchim câştiga surprinzător, cu 4-1, în faţa celor de la Gaz Metan II Mediaş.
„Suntem foarte supăraţi, am avut meciul în mână, dar nu am reuşit să profităm. Dacă reuşeam şi câştigam nu mai depindeam de nimeni şi ne menţineam în Liga a III-a, dar aşa… Ăsta-i fotbalul“, a declarat pentru GdS consilierul tehnic al pompierilor, Paul Răducan.
„Am început excelent, au picat golurile repede, dar nu am ştiu să menţinem rezultatul. Era prea devreme să închidem jocul. Am intrat la cabine la 2-1, golul lor a fost după o greşeală a noastră şi… Şi golul doi al lor a fost luat prosteşte şi uite aşa s-a scris istoria meciului… Arbitrajul a fost bun, nu am ce să reproşez. Eu cred că, dacă nu aveam absenţele din lot, altul era rezultatul. Trebuie să ne liniştim şi să o luăm de la capăt“, a declarat antrenorul Prometeului, Viorel Şişoe, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS