22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBute se bate de două ori cu Froch în 2012

Bute se bate de două ori cu Froch în 2012

Deşi nu s-au semnat încă actele, promotorii lui Lucian Bute şi ai britanicului Carl Froch, învins de Ward în finala Super Six, s-au înţeles ca pugiliştii să dispute două meciuri anul viitor, în Canada şi la Nottingham

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, ar putea avea în 2012 două meciuri cu finalistul Super Six, Carl Froch, unul în Canada şi unul la Nottingham, conform promotorului sportivului britanic, informează The Guardian, citat de Mediafax. Jurnalul englez notează că, înainte de finala Super Six, promotorul lui Froch, Eddie Hearn, s-a întâlnit cu managerul lui Bute, Jean Bedard.
„Este o confruntare care vine natural. Sunt foarte încrezător că se va realiza cât mai curând posibil. Nu cred nici o clipă că Bute va boxa cu Ward. Nu cred că Bute s-ar duce la Vegas, nu cred că Ward ar merge în Canada. Deci ce vor face? Eu vreau un meci în aprilie în Canada şi unul în iulie sau în august la Nottingham. Au fost foarte receptivi la asta. Termenii despre care am discutat au fost foarte clari. După cinci minute ne-am înţeles în toate privinţele, astfel că nu văd de ce nu putem concretiza înţelegerea săptămâna viitoare. Mai întâi am discutat cu Bedard.  Este un gentleman, este foarte uşor de vorbit cu el, de colaborat cu el şi am putea face afaceri foarte bune împreună. Ei ar vinde acolo 20-30.000 de bilete. Eu am spus că noi am vinde cel puțin 20.000 de bilete la City Ground în Nottingham. Cred că ar fi un meci care ar atrage publicul şi sunt mulţi bani în discuţie“, a declarat Eddie Hearn.

Lucian: Şansele lui Froch să mă învingă sunt minime

Prezent la finala turneului Super Six, Lucian Bute a spus că „americanul Ward, câştigătorul meciului, a oferit o adevărată lecţie de box“. Cât despre posibila dublă întâlnire din 2012 cu Froch, Lucian nu se teme deloc de adversar: „După meciul de duminică, când l-am văzut în acţiune pe Froch, nu pot să spun decât că aştept aceste partide dacă se va ajunge la o înţelegere. Am căpătat şi mai multă încredere, ştiu ce calităţi am şi unde trebuie să lucrez pentru a-l învinge. O să-mi fac datoria şi o să vedem dacă toate declaraţiile pe care le-a făcut au acoperire. Într-un duel cu el, atuurile mele sunt viteza de execuţie şi deplasarea în ring. E deficitar la aceste capitole, iar eu cred că pot specula aceste avantaje. Depinde de el cât va reuşi să înveţe din greşelile pe care le-a făcut şi dacă va reuşi să-şi îmbunătăţească stilul. Dacă nu face nimic, şansele să mă învingă sunt minime. Doar printr-o lovitură neaşteptată ar putea să mă oprească, altfel îi sunt superior“, a spus pugilistul gălăţean pentru GSP.

Obreja crede că Ward va boxa cu Bute în 2013

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că şi Ward va trebui să îl înfrunte pe Bute, dar nu mai devreme de 2013: „Pauza pe care a spus Ward că o va lua nu este decât o scuză. În momentul când eşti câştigătorul unui titlu continui să boxezi indiferent de adversar. Se scuză în ideea că va scăpa într-un alt fel de Bute. În mod normal, Ward şi Bute trebuie să se întâlnească, dar nu mai devreme de 2013“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS