19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpectacol la Focşani, supărare la Craiova

Spectacol la Focşani, supărare la Craiova

Sala Polivalentă din Focşani a fost neîncăpătoare la sfârşitul săptămânii trecute, găzduind două turnee umanitare, la care au participat foşti jucători ai formaţiilor Galatasaray Istanbul, Universitatea Craiova, Steaua, Dinamo, Unirea Focşani şi Voinţa Deep Serv (o selecţionată locală). Universitatea Craiova s-a impus în turneul de sâmbătă, câştigând cu 2-1 în faţa Unirii Focşani şi cu 4-3 (la penaltiuri) în finală în faţa celor de la Dinamo, în timp ce Steaua a terminat pe locul trei, după 0-1 cu Dinamo şi 3-2 cu Unirea Focşani în finala mică. În competiţia de sâmbătă, echipa olteană a fost formată din Donose, Bâcu, Ciurea, Cristescu, Cojocaru, Ciupitu, Bica, Fl. Dumitru, Gugu, Calafeteanu şi Mohora.
Duminică, în schimb, oltenii au fost obosiţi şi nu au mai repetat evoluţiile bune, terminând pe ultima poziţie. Formaţia craioveană, compusă din Fl. Dumitru, Cristescu, Săndoi, Donose, Ţarălungă, Mohora, Sava, Gugu, Calafeteanu, Ciurea, Mitriţă, Luţu, Bica, Marcu, Ciupitu, Bâcu şi Împuşcătoiu, a pierdut ambele partide susţinute. A cedat în faţa turcilor de la Galatasaray, scor 3-4, iar în finala mică a pierdut, scor 3-6, cu Voinţa Deep Serv Focşani. Trofeul a fost cucerit de Dinamo, care a trecut în finală de Galatasaray cu 3-1. Toate încasările evenimentului de duminică au fost donate Centrului „Sf. Maria“ din comuna Goleşti.

Mititelu, ofensat
 
Nici nu se încheiase bine competiţia umanitară de duminică de la Focşani, că Adrian Mititelu a şi luat poziţie de luptă. Finanţatorul Universităţii Craiova (echipă exclusă temporar de FRF) a emis un comunicat de presă în care precizează faptul că foştii jucători ai Ştiinţei au participat la această acţiune sub titulatura de Universitatea într-un mod abuziv. Mititelu a trecut şi la ameninţări, punctând că, dacă se mai repetă „figura“, îi va târî în instanţele civile, reamintind că el e cel care a înregistrat la OSIM această marcă. „În legătură cu turneul de fotbal în sală desfăşurat la Focşani şi transmis în direct de GSP TV, facem menţiunea cuvenită că autointitulata echipă de fotbal Universitatea Craiova, care a participat la turneul mai sus prezentat, nu are nici o legătură oficială şi nici un acord de a folosi titulatura numelui cu clubul de fotbal FC Universitatea Craiova. Considerăm că folosirea numelui Clubului de Fotbal Universitatea Craiova fără acordul deţinătorului legal al mărcii şi alipirea lui în competiţii publice alături de sponsori şi alte operaţiuni de marketing şi publicitate reprezintă o încălcare a legii, dar şi o ofensă adusă clubului de fotbal. FC Universitatea Craiova atrage atenţia tuturor celor care intenţionează pe viitor să apeleze la asemenea practici neloiale şi nelegale că vor fi deferiţi justiţiei conform prevederilor legale“, se arată în comunicatul respectiv, stârnind indignarea mai multor jucători care au îmbrăcat tricoul alb-albastru de-a lungul timpului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII