21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie de moral cu Dej

Victorie de moral cu Dej

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a confirmat creşterea de formă din ultimele etape, câştigând sâmbătă disputa de pe teren propriu, cu Unirea Dej, scor 3-1 (21-25, 25-22, 25-12, 25-21), partidă din cadrul etapei a zecea din Divizia A1. Disputa din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ se anunţa echilibrată, oaspeţii erau consideraţi favoriţi, dar elevii lui Dan Pascu au făcut din nou un meci bun, trecându-şi în cont al patrulea succes stagional, care îi poziţionează pe locul şapte.
SCM-U Craiova înregistrase în ultimele două partide o victorie, cu Steaua Bucureşti, şi o înfrângere pe terenul campioanei Remat Zalău, în urma unei evoluţii bune, iar antrenorul Dan Pascu spune că elevii săi sunt capabili să mai producă surprize: „În fiecare an am avut probleme la început de campionat, deoarece s-au produs schimbări în lot, mai puţin anul acesta. Echipa începe să joace din ce în ce mai bine“.
Pentru SCM-U au evoluat: Marian Bala, Ionuţ Ion, Cristian Pop, Laurenţiu Vânătoru, Filip Todor, Milos Gavrilovic – libero. A mai intrat: Nicuşor Ghionea.
Echipa feminină de volei SCM-U Craiova nu a repetat evoluţia din etapa precedentă, când a învins Dinamo, şi a cedat, sâmbătă, pe terenul vicecampioanei Ştiinţa Bacău, scor 0-3 (17-25, 23-25, 13-25). Elevele lui Berti Văsuică şi Puşa Dina vor înfrunta sâmbătă, tot în Moldova, Penicilina Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS