10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPuncte pentru careul de aşi

Puncte pentru careul de aşi

Pandurii Târgu Jiu îşi poate consolida locul în plutonul fruntaş al Ligii 1 în cazul unui succes pe terenul nou promovatei, Petrolul Ploieşti

Pandurii s-au relaxat, ieri, la o şedinţă foto inedită, solicitată de acţionarii clubului, CE Rovinari şi CE Turceni, pentru calendarul 2012. Jucătorii lui Petre Grigoraş au pozat lângă un excavator şi în incinta celor două complexuri energetice care asigură mai mult de jumătate din bugetul clubului. Cei care pompează bani la Pandurii se mândresc cu parcursul echipei, locul 5 după 15 etape, fiind prima dată când echipa de fotbal este chemată să facă imagine celor doi coloşi energetici.
Cel mai bun tur din istoria echipei Pandurii, 25 de puncte în 15 etape, poate fi mult îmbunătăţit dat fiind programul avantajos al gorjenilor. Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul nou promovatei Petrolul Ploieşti, în faţa unui stadion doar cu femei şi copii, apoi va întâlni acasă Concordia Chiajna şi Ceahlăul. „Avem 25 de puncte. Dacă am scoate un rezultat favorabil la Ploieşti ar fi perfect pentru că apoi ar veni meciul de cupă şi cel de acasă, cu Chiajna. Ce va fi pe urmă o să vedem. Nu-mi mai fac iluzii şi calcule pentru că
mi-am mai făcut şi uneori mi-au ieşit, dar de cele mai multe ori nu mi-au ieşit. Îi las pe alţii să calculeze. Noi să ne vedem de joc. Sper să încheiem anul cu un număr suficient de mare de puncte care să ne dea linişte pentru pregătirea returului“, a spus Grigoraş.

Din nou cu infirmeria plină

Cele trei puncte câştigate cu Rapid, etapa trecută, au fost plătite scump de Pandurii, care nu pot conta pe cel mai în formă atacant, Paul Batin, accidentat, iar Chiricheş şi Voiculeţ sunt incerţi şi ei din cauze medicale. În schimb, revin Pintilii şi Alexandru Grigoraş. „Se pare că după fiecare meci, după fiecare victorie importantă, noi trebuie să plătim un preţ mare. Aşa că, şi după partida cu Rapid, avem câţiva jucători care resimt probleme medicale. E vorba despre Batin, căruia i s-au pus deja patru copci lângă gleznă, despre Chiricheş, care are şi el genunchiul puţin zdrelit, iar Voiculeţ acuză o contuzie. 90% nu mă voi putea baza pe Batin la Ploieşti. Doar o minune va face să se recupereze în timp util. El şi-ar dori să joace, dar de la a vrea până la a putea e cale lungă. Nu pot să risc acum, iar după aceea să stea pe margine. În schimb, Alexandru Grigoraş a început antrenamentele normale, este refăcut. De asemenea, Pintilii este o certitudine pentru meciul de la Ploieşti. După cum ştiţi, şi-a ispăşit etapa de suspendare“, a declarat Grigoraş. Pandurii ar putea alinia următorul unsprezece la Ploieşti: Mingote – Ad. Rusu, Viera, Chiricheş, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Cardoso.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII