27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSandu şi Piţurcă, în vizită la DNA

Sandu şi Piţurcă, în vizită la DNA

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi selecţionerul României, Victor Piţurcă, s-au prezentat ieri la DNA, în legătură cu dosarul în care au fost puşi sub învinuire, alături de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, alţi zece membri ai Comitetului Executiv, FRF şi LPF, în cazul excluderii Universităţii Craiova. La ieşirea de la DNA, „Naşu’“ a spus că a depus documente pentru clarificarea acuzaţiilor cu privire la dosarul excluderii Ştiinţei. În ceea ce priveşte presupusul împrumut al soţiei sale, Lisa, către patronul Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, Mircea Sandu a spus: „Aşa cum de trei ani ajut opt copii din satul Grajduri, judeţul Iaşi, ai căror părinţi au fost călcaţi de tren şi nu are cine să-i întreţină – deci fac un gest -, aşa şi soţia mea a făcut un gest pentru un prieten, l-a ajutat“.
Cristian Ene, avocatul preşedintelui FRF, a declarat că a fost depus la DNA un dosar de 1.111 pagini. „Ca să clarificăm orice aspect,
ne-am prezentat, am depus memoriu pentru a clarifica toate acuzaţiile la care am anexat la 1.111 pagini, ca să dovedim că decizia luată de FRF în 20 iulie 2011 este temeinică şi legală“, a declarat Ene, conform Mediafax.
Victor Piţurcă a părăsit sediul DNA după aproximativ 45 de minute, el fiind prezent ca martor. Fostul antrenor al Universităţii Craiova nu a făcut nici o declaraţie nici la sosire şi nici la plecarea de la sediul DNA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII