34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş: Felicit jucătorii pentru atitudine

Grigoraş: Felicit jucătorii pentru atitudine

Tehnicianul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, a trecut peste amărăciunea pierderii jocului de la Vaslui în ultimele secunde şi a găsit cuvinte de laudă pentru elevii săi

Scenariul din jocurile cu Târgu Mureş, Astra sau Oţelul s-a repetat şi la Vaslui, şi Pandurii, în ciuda evoluţiei consistente, nu s-a ales cu nimic. FC Vaslui s-a impus cu 3-2, diferenţa fiind făcută de o decizie eronată a centralului Robert Dumitru, precum şi de naivităţile defensivei lui Petre Grigoraş.
Deşi moldovenii au condus cu 2-0 la pauză, gorjenii au avut puterea să revină şi au egalat în minutul 92 prin Batin, la primul său gol la Pandurii, dar au cedat la ultima fază a meciului, la o lipsă de marcaj la Balaur. De remarcat debutul lui Olimpiu Bucur în Liga 1, cu o evoluţie încurajatoare, dar şi contribuţiile ofensive ale lui Batin şi Cristea, doi jucători care intraseră într-un con de umbră în ultimul timp.
Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, susţine că echipa sa a fost mai bună la Vaslui şi ar fi meritat un punct. „Sunt dezamăgit pentru că, după aspectul jocului, nu trebuia să pierdem. De aceea ţin să felicit jucătorii pentru atitudine. Din păcate, nu am reuşit să ţinem de rezultat nici măcar un minut. S-a întâmplat acest lucru şi la Târgu Mureş. Noi oricum facem o reclamă bună acestui sport. Neatenţia a dus la golul primit în final. Echipa Vasluiului valorează de cinci sau de zece mai mult decât a noastră. Fotbaliştii noştri aveau lacrimi de supărare şi de nervi după joc. Fiecare jucător îşi reproşa anumite lucruri, eu nu am avut de făcut nici un reproş după un astfel de joc. Lucrurile acestea, precum lipsa marcajului, nu se pot pregăti în timpul săptămânii. Am avut şi alte situaţii de a marca în afara celor două goluri. Ca şi etapa trecută, am jucat mai bine, dar punctele au rămas la adversari. Cred că astăzi (duminică – n.r.) am fost peste Vaslui“, a declarat Grigoraş.
 
Robert Dumitru,
„omul negru“

 
Arbitrul Robert Dumitru a inventat un penalti pentru FC Vaslui la un duel Sânmărtean – Voiculeţ, deşi pandurul a deposedat corect. „S-a acordat un 11 metri mai mult decât discutabil. Când s-a acordat 11 metri, Vasluiul conducea cu 1-0, era un scor, probabil, prea fragil, trebuia să iasă cineva în evidenţă. Din punctul meu de vedere, jucătorii merită felicitaţi. S-a demonstrat încă o dată că fotbalul nu este corect şi nu a câştigat cine a jucat mai bine, ci echipa cea mai norocoasă“, a comentat Grigoraş eroarea lui Robert Dumitru.
Şi finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a recunoscut că penaltiul a fost acordat eronat. „Nu a fost 11 metri din punctul meu de vedere, însă nici Pandurii nu pot să spună că a pierdut din vina noastră. Arbitrul nu a influenţat jocul, pentru că şi noi am fost dezavantajaţi la anumite faze“, a spus Porumboiu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII