17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSurugiu: Mi-e dor de atmosfera de pe „Ion Oblemenco“

Surugiu: Mi-e dor de atmosfera de pe „Ion Oblemenco“

Mijlocaşul Olivian Surugiu (foto) a ales să evolueze tot pentru olteni după dezafilierea temporară a Universităţii Craiova, pentru ALRO Slatina, cedând uşor la insistenţele lui Corneliu Papură. Odată cu plecarea lui „Papi“, din jucătorul de perspectivă, „Oli“ a devenit un obişnuit al băncii de rezerve, statut care nu-i convine deloc. „Am jucat foarte puţin, mai ales de când a plecat Papură, şi nu pot să spun că sunt mulţumit. Am venit cu sufletul la ALRO, deşi aveam şi alte oferte, chiar şi din Liga I, dar am zis că sunt destui colegi de la Universitatea şi că sunt aproape de casă. Eu mă pregătesc cum pot de bine şi sper să conving că merit să evoluez din primul minut. Acum îmi aştept rândul şi şansa să arăt ce pot“, a spus Surugiu, mărturisind că nu exclude nici varianta despărţirii în iarnă, în cazul în care lucrurile nu se vor schimba în bine. „Contractul meu cu ALRO este până la vară şi doresc să-l duc la bun sfârşit, dar dacă nu o să mă mai simt dorit la echipă nu este exclus să plec. Sunt convins că impresarul meu, Ana Maria Prodan, o să-mi găsească un angajament, dar, repet, numai în cazul în care nu mai sunt dorit aici, la Slatina“, a completat Surugiu (21 de ani).
Chestionat în legătură cu obiectivul echipei sale, Olivian Surugiu este sigur că ALRO Slatina va lupta până în ultima clipă şi, cu puţină şansă, îl poate îndeplini. „Am avut un start de sezon ezitant şi oscilant, dar uşor-uşor
ne-am revenit, iar acum sunt convins că vom continua seria evoluţiilor bune şi să urcăm în clasament. Eu zic că avem forţa să terminăm acolo, în faţă. Campionatul e lung, primele clasate pot pierde şi ele şi nu se ştie niciodată… Nouă nu ne rămâne decât să muncim şi să strângem cât mai multe puncte“, a afirmat fostul jucător al Ştiinţei.
 
„Universitatea trebuie să revină în peisajul fotbalistic“
 
Inevitabil, Olivian Surugiu a vorbit şi despre Universitatea Craiova, echipa sa de suflet, afirmând că îi este dor de atmosfera de pe „Ion Oblemenco“ şi că speră ca lucrurile să revină la normalitate. „Jucăm tot în alb-albastru la Slatina şi suporterii sunt la fel de pătimaşi, dar nu se compară cu ce era la Craiova. Mi-e dor de atmosfera de pe «Ion Oblemenco», şi spun asta în primul rând ca suporter, pentru că nu am apucat să joc prea mult pentru Universitatea. Chiar ziele trecute m-am uitat pe internet la imaginile de la meciul cu Oţelul Galaţi, cu Victor Piţurcă pe bancă… Nu ştiu cine este de vină şi cine nu, dar Universitatea trebuie să revină în peisajul fotbalistic. Cu siguranţă că îmi doresc să revin pe «Oblemenco», dar să vedem ce ne rezervă viitorul“, a spus Surugiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII