23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport14 stranieri pentru amicalul cu Belgia

14 stranieri pentru amicalul cu Belgia

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a convocat 14 stranieri pentru meciul amical cu reprezentativa Belgiei, care va avea loc pe 11 noiembrie, de la ora 21.45, la Liege, a anunţat, ieri, site-ul oficial al FRF.
Cei 14 jucători convocaţi „de principiu“ sunt următorii: Costel Pantilimon (Manchester City), Cristian Săpunaru (FC Porto), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Ştefan Radu (Lazio Roma), Gabriel Torje (Udinese), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Răzvan Cociş (FK Rostov), Dacian Varga (Kuban Krasnodar), Bogdan Stancu (Orduspor), Adrian Mutu (AC Cesena), Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev), Daniel Niculae (AS Nancy).
„În funcţie de starea de sănătate şi de forma sportivă a jucătorilor, aceştia vor primi faxuri de convocare definitivă sau de revocare a convocării de principiu pe 4 noiembrie, în jurul prânzului. Reunirea lotului este programată pe 7 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia“, se arată în comunicatul FRF.
De asemenea, oficialii FRF tratează cu omologii din Grecia pentru stabilirea unui meci amical pe 15 noiembrie, într-un oraş din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII