14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt şi ALRO, egale într-un amical tensionat

FC Olt şi ALRO, egale într-un amical tensionat

Divizionarele secunde FC Olt şi ALRO Slatina au remizat ieri, scor 1-1, pe stadionul „Rapid“, într-un joc amical disputat pe durata a două reprize a câte 40 de minute fiecare, cu ocazia „Zilelor Oraşului Piatra-Olt“. Cei care au deschis scorul au fost gazdele, prin Sandu, care a executat cu efect o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga direct pe poartă, păcălindu-l pe Nicuşor Bănică (‘21). Aluminiştii au restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, în minutul 40 Creţu transformând perfect o lovitură liberă de la 25 de metri.
Partida a fost tensionată, fiind acordate două cartonaşe roşii. Pe primul l-a primit fundaşul Alin Ignat, de la FC Olt, după o altercaţie cu Dulcea, atacantul aluminiştilor alegându-se doar cu galben (‘52). Al doilea roşu a fost încasat de Alex Coman, mijlocaşul formaţiei ALRO având o intrare dură asupra lui Burian (‘56).
Antrenorul formaţiei FC Olt, Dan Oprescu, a început partida cu Bugiu – Mormolea, Alin Ignat, Dan Ignat, Bancu – Chirea, Daniel Sandu, Neacşu, Niţă – Burian şi Hallmen, iar pe parcursul reprizei secunde a mai apelat la serviciile lui Dragalina, Vâlcică, Andrei David, Burcea şi Preda.
De partea cealaltă, Daniel Mogoşanu, tehnicianul lui ALRO Slatina, a folosit jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon, aliniind următorul unsprezece: Bănică – Bâră, Răducu, Dedu, Vodiţă – Anghelina, Al. Coman, Surugiu, Creţu – Dulcea, Crăciun. În repriza secundă au mai jucat: Mecea, M. Ene şi Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS