21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu şi-a certat suporterii

Dan Petrescu şi-a certat suporterii

Antrenorul formaţiei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a făcut „declaraţia săptămânii“ în Rusia la finalul meciului de sâmbătă cu Krylya Sovetov, terminat la egalitate, scor 1-1, informează Onlinesport. „Mi-aş fi dorit un sprijin mai mare din partea fanilor, deoarece echipa merită. Sunt foarte supărat că fanii ne-au huiduit. Am mai spus şi anul trecut că ar trebui să-şi manifeste nemulţumirea după meciuri. Ce sprijin este ăsta când huidui tot meciul? Dacă fanii ne iubesc cu adevărat, ar trebui să ne susţină“, aceasta este declaraţia dată de Dan Petrescu, pe care Eurosport o consideră drept „cea mai importantă din ultima săptămână a fotbalului ex-sovietic“.
„Bursucul“ a calificat-o pe Kuban în play-off-ul pentru câştigarea campionatului, care va începe în primăvara anului următor, şi se mândreşte cu asta. „Şi acum mă minunez că suntem în
play-off, când mă uit pe clasament şi văd ce echipe sunt în campionat. Şi ce echipe am lăsat în spate! Într-un fel sunt mândru, într-un fel nu sunt mulţumit. Dar ştii cum e, întotdeauna se poate mai bine. Şi şefii mei de la club, înaintea campionatului, când le spuneam că nu ştiu dacă ne salvăm de la retrogradare, mă rugau să termin pe 12 sau 13. Acum îmi spun că de ce nu suntem mai sus! Aşa sunt şefii! Noi nu am dat bani decât pe Traore în perioada de transferuri, pe ceilalţi i-am luat pe gratis. Ştii vorba aia românească, am făcut din rahat bici. Cam aşa a fost la Kuban“, a declarat la începutul săptămânii tehnicianul român. „Pentru mine, împlinirea înseamnă trofee. Deocamdată nu am câştigat nimic, este o performanţă pentru club şi atât. Mă gândesc că trebuie să facem tot posibilul ca la anul să luptăm şi noi ca să prindem o cupă europeană“, a completat Dan Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS