18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii n-au frică de Dinamo

Găzarii n-au frică de Dinamo

Cupa României
Dinamo – Gaz Metan Severin

Stadion „Dinamo“, astăzi, ora 21.30 (Pro TV).
Formaţii probabile:
Dinamo:
Bălgrădean – Luchin, D. Grigore, Moţi, Zie Diabate – L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe – Dănciulescu, Ţucudean. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Severin: Al. Iordan – Firoiu, Cruşoveanu, P. Irimescu, L. Rusu – Neacşa, Vigariu, Coţan, I. Mitroi – Trifu, Boroiban. Antrenor: Cosmin Bodea.
Vor arbitra: P. Unimatan – I. Popa, N. Megheşan.

Gaz Metan Severin se află în faţa unui adevărat test de maturitate, elevii lui Cosmin Bodea urmând să întâlnească astăzi, la Bucureşti, de la ora 21.30 (Pro TV), pe liderul Ligii I, Dinamo, confruntarea contând pentru optimile de finală ale Cupei României. „Ne aşteaptă un meci foarte dificil, întâlnim liderul Ligii I, dar asta nu înseamnă că nu ne vom juca şansa. În fotbal este posibil orice. Poate o să menajez câţiva jucători, pentru că după jucăm la Oradea, cu Luceafărul, în campionat, şi trebuie să obţinem un rezultat bun. Pentru mine toţi jucătorii sunt importanţi, iar cei care vor intra trebuie să-şi arate valoarea“, afirma Cosmin Bodea după meciul cu FC Maramureş. „Am păstrat «gloanţe» şi pentru Dinamo, dar să vedem în primul rând dacă o să joc“, a spus Laurenţiu Boroiban, principalul marcator al oltenilor.
Preşedintele Răzvan Lupu a afirmat că îşi doreşte foarte mult ca echipa sa să aibă o evoluţie foarte bună în „Ştefan cel Mare“. „N-aş putea să dau un pronostic, dar tot ce pot să spun este că mergem să jucăm fotbal. Asta ne-am propus şi, dacă vom putea să producem vreo surpriză e foarte bine, dar e puţin probabil, pentru că Dinamo e liderul la zi, în plus jucăm şi pe terenul lor… Important este ca noi să ne prezentăm bine, să lăsăm o impresie bună“, a spus Lupu, dezvăluind că Alin Vigariu şi compania vor beneficia în „Groapă“ şi de sprijinul suporterilor: „Vom pune la dispoziţie un autocar pentru suporteri. Adunarea va avea loc la stadionul «Municipal», la ora 11.00“.
 
Ciobotariu: Nu avem voie să pierdem!
 
În tabăra dinamovistă, lucrurile sunt clare, „câinii“ nu concep să rateze calificarea. Antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, îşi avertizează elevii că acest meci nu este dinainte câştigat, chiar dacă întâlnesc o echipă de Liga a II-a. „Meciurile de Cupă sunt speciale, mai ales pentru echipele din eşalonul inferior, şi sunt deschise oricărui rezultat. De aceea, trebuie să le tratăm pe toate la fel, să fim concentraţi. Nu avem suspendaţi sau accidentaţi şi nu ştiu dacă voi menaja pe cineva… Oricum, nu avem voie să pierdem!“, a declarat, pentru GdS, Ciobotariu, care îşi aduce aminte că a fost la un pas să devină antrenorul severinenilor în vara trecută. „E adevărat că am negociat cu Gaz Metan Severin în vară, dar am avut prilejul să promovez la echipa mare a lui Dinamo şi n-am ratat ocazia, iar acum nu regret“, a punctat Liviu Ciobotariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII