22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş: Am jucat prost şi am câştigat! Ca o echipă mare...

Grigoraş: Am jucat prost şi am câştigat! Ca o echipă mare…

Pandurii Târgu Jiu a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri din acest sezon, dar a reuşit să câştige cele trei puncte din disputa cu Gaz Metan Mediaş, care au propulsat echipa pe locul cinci, peste Steaua şi Vaslui

Destul de echilibrat, jocul cu Gaz Metan Mediaş a fost decis de o mutare de geniu a tehnicianului Petre Grigoraş. Introdus în minutul 62, Alexandru Grigoraş a contribuit decisiv la unicul gol al întâlnirii marcat de Stromajer. „L-am introdus pe Alexandru nu pentru că este băiatul meu, ci pentru că în aceste săptămâni am simţit că poate să fie o soluţie pe partea dreaptă. Atâta timp cât Nistor a făcut o partidă mai slabă decât altădată – nu îl condamn pentru că asta se întâmplă oricărui jucător -, am încercat cealaltă variantă, cu introducerea lui Alex şi retragerea lui Vranjes în centru, mişcare care s-a dovedit a fi câştigătoare“, a explicat Grig.
Dacă, în ultimele două etape, gorjenii au evoluat foarte bine, însă nu au câştigat, de această dată au jucat mai slab, dar au obţinut victoria. „Am tremurat şi la propriu, şi la figurat. După neşansa din meciurile cu Astra şi Târgu Mureş, s-a întors puţin Doamne-Doamne şi cu faţa la noi. Am avut un meci foarte greu. Am jucat ca o echipă mare. Am jucat prost şi am câştigat! A fost unul dintre meciurile noastre mai puţin reuşite, asta şi din cauza adversarului, care ne-a împiedicat să ne facem jocul. Faţă de ultimele patru meciuri, acesta a fost cel mai slab. Era păcat ca după efortul făcut la antrenamente în ultimele două săptămâni să nu câştigăm cele trei puncte. Am fost la un pas să nu le obţinem, dar, uneori, se mai face şi dreptate. Câteodată pierzi când joci mai bine decât adversarul, câştigi când meciul este echilibrat“, a mai spus Grigoraş.

Pandurii, revelaţia sezonului

După victoria la limită, scor 1-0, Pandurii a acumulat 18 puncte şi a urcat pe locul cinci, înaintea unor echipe mult mai bine cotate, ca Steaua, Vaslui sau campioana Oţelul. „Suntem revelaţia începutului de campionat, dar până la sfârşitul campionatului mai sunt 24 de etape. Rămânem realişti şi încercăm să tratăm fiecare partidă foarte serios şi sperăm să obţinem rezultate bune. Sper că am spart şi ghinionul. Am avut ghinion şi cu accidentările, şi cu partidele pe care le-am dominat, dar pe care nu am reuşit să le câştigăm. Nu ne luăm doar după superstiţii. Trebuie să ne luăm după propriul joc, să încercăm să îndreptăm propriile greşeli“, a declarat antrenorul echipei Pandurii.

Pârvulescu nu s-a putut bucura

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, nu s-a putut bucura pentru succesul gorjenilor după ce fiul său, Paul, jucător la Gaz Metan Mediaş, a ajuns la spital. Paul Pârvulescu s-a ciocnit de genunchiul lui Lemnaru în minutul 19, fiind nevoie de ambulanţă. „După meciul de la Steaua, când nu m-am putut bucura de victorie, şi acum trăiesc aceleaşi momente. Am vrut să intru în teren. Normal, nu ai voie să intri, nu ştiu dacă puteam rezolva ceva, poate mă speriam mai rău. Sunt momente grele, nu doresc la nimeni să treacă prin astfel de clipe. Mă bucur de victoria băieţilor. Era prea de tot să fie două necazuri dintr-o dată“, a spus Eugen Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII