19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Craiova s-a impus la „Gheorghe Ola“ şi „Gheorghe Ene“

„GP“ Craiova s-a impus la „Gheorghe Ola“ şi „Gheorghe Ene“

Sfârşitul de săptămână a fost încărcat pentru juniorii craioveni, născuţi în anii 2002 şi 2003, fiind angrenaţi în faza judeţeană a Trofeului „Gheorghe Ola“, respectiv „Gheorghe Ene“. Ambele turnee, desfăşurate pe 8 şi 9 octombrie, organizate de FRF, au fost câştigate de Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, un motiv de bucurie pentru managerul Paul Răducan, care aşteaptă cu nerăbdare noile confruntări: „Am avut parte de meciuri foarte frumoase la aceste două competiţii, pe care, din fericire, le-am câştigat. Întotdeauna ţintim mai sus, aşa că aşteptăm cu interes fazele zonale, unde vom întâlni reprezentantele judeţelor Arad, Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Hunedoara. Pentru cei născuţi în 2002, faza zonală la «Gheorghe Ola» va avea loc în intervalul 25-27 noiembrie, iar pentru cei din 2003, la «Gheorghe Ene», se va desfăşura pe 2-4 decembrie. În ambele cazuri, federaţia va stabili oraşele care vor găzdui aceste memoriale. Sunt mulţumit de aceste două rezultate, dar scopul nostru este să obţinem cât mai mult şi din următoarele provocări“.

Victorii pe linie
 
La Trofeul „Gheorghe Ola“, desfăşurat pe terenul sintetic de la „Voinţa“ după sistemul fiecare cu fiecare, grupa de 2002 de la „GP“ Craiova, antrenată de Alin Dobrotescu, a obţinut victorii pe linie, după cum urmează: 22-0 cu FEFS Craiova, 4-0 cu CSJ Ştiinţa U Craiova, 7-4 cu Dinamyc Craiova şi 7-1 cu Şcoala de Fotbal „Costică Donose“. Pe locul doi a terminat Dinamyc Craiova, iar pe trei CSJ Ştiinţa U Craiova. Golgheterul competiţiei a fost Teodor Drăghici, cu 12 reuşite, iar cel mai bun jucător a fost desemnat Călin Şegău, ambii de la „GP“ Craiova, echipă din care au mai făcut parte următorii: Robert Antonie, Răzvan Marcu, Mihai Stan, Guţă Florea, Mihai Tănăsache, Teodor Barbu, Beniamin Enache, Darius Fiertu, Andrei Pădureţu, Robert Dinu, Laith Bakri, Robert Fugaru, Florin Olaru şi Denis Câmpeanu.
Fără greşeală a fost şi parcursul elevilor lui Ionuţ Cimpoieru (2003) de la Trofeul „Gheorghe Ene“, desfăşurat la „Hanul Doctorului“şi la Şcoala nr. 2 „Traian“, „GP“ Craiova obţinând următoarele rezultate: 12-1 cu FEFS Craiova, 9-0 cu CSJ Ştiinţa U Craiova, 7-2 cu Dinamyc Craiova, 10-0 Inter şi 9-1 cu AS Ştiinţa Craiova. Pe locul doi a terminat Dinamyc Craiova, iar pe trei – CSJ Ştiinţa U Craiova. Golgheterul întrecerii a fost Andrei Dinu, cu 17 reuşite, iar cel mai bun jucător a fost Andrei David, din lotul celor de la „GP“ Craiova făcând parte şi Alex Matei, Shayan Tofighian, Arman Chodadadi, Alex Mituleţu, Alex Vezelovici, Nikolas Pârvu, Andy Enache, Dan Zevedeanu, Robert Geru, Leonard Ruşeţi şi Robert Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII